Zapraszamy do zapoznania się z zapowiedzią do gry "Mass Effect 3 – wrażenia z bety trybu multiplayer"! Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[Mass Effect 3] Zapowiedź
Hej! Przecież to co piszesz na początku to bzdura!
Resztę ras można odblokować poprzez wykupywanie pakietów rekruta i weterana. Faktem jest jednak że rzadko się trafiają. Ja sam mam już 3 takich "egzotycznych" agentów. Tak samo będzie to zapewne wyglądać w pełnej wersji. To samo dotyczy się nowych broni, oraz większych możliwości "kolorowania" naszych bohaterów.
Resztę ras można odblokować poprzez wykupywanie pakietów rekruta i weterana. Faktem jest jednak że rzadko się trafiają. Ja sam mam już 3 takich "egzotycznych" agentów. Tak samo będzie to zapewne wyglądać w pełnej wersji. To samo dotyczy się nowych broni, oraz większych możliwości "kolorowania" naszych bohaterów.
Użytkownik Withord dnia sobota, 25 lutego 2012, 18:57 napisał
Hej! Przecież to co piszesz na początku to bzdura!
Cytat
jednak do części z nich dostęp będziemy musieli sobie wykupić za walutę w samej grze.
Nic nie pominąłem
Ah, chodzi ci o zdanie:
Nie o rasę mu chodziło a o to, że na początku mamy po 1 opcji na daną klasę. Ciut zdanie zmieniłem, skoro wprowadzało niejasność
Cytat
Chociaż w demie ilość opcji jest ograniczona do jedynej słusznej,
Nie o rasę mu chodziło a o to, że na początku mamy po 1 opcji na daną klasę. Ciut zdanie zmieniłem, skoro wprowadzało niejasność