Nie, zaraz, to nie tutaj...
Ludu (nie)pracujący miast i wsi! Przedstawiciele wszystkich ras i wszechświatów, tworzący społeczność naszego wspaniałego królestwa!
Kieruję do Was te słowa w związku ze zmianą, jaka trzy dni temu miała miejsce na stanowisku redaktora naczelnego GameExe oraz władcy jego mieszkańców Za nominacją Matthiasa i zgodą członków Redakcji funkcja ta została powierzona mnie, wraz z zadaniem zapewniania wszystkim Wam dostatku atrakcji, pełni informacyjnego dobrobytu, potęgi rozrywki i innych rzeczy, których każdy użytkownik GE ma prawo oczekiwać, korzystając z tegoż portalu. Wraz z doborową ekipą redakcyjnego Dworu dołożymy wszelkich starań, by rozwinąć wszystkie działy, które dotąd zapewniały Wam tyle zabawy i radości, oraz poprawić te aspekty działania GameExe, które mogą prezentować się lepiej.
Jednak aby całość mogła funkcjonować sprawnie i optymalnie, potrzebujemy także Waszego zaangażowania, udziału i zainteresowania. Bez Was - odbiorców naszej pracy, czytelników przygotowywanych przez nas recenzji, korzystających z tworzonych ogromnym nakładem pracy solucji i tłumaczeń, wreszcie komentatorów najświeższych newsów i forumowego życia - cała nasza praca nie ma większego sensu. To wyłącznie dla Was, waszych polemik, dyskusji, ocen i opinii, poświęcamy sporą część swoich sił i umiejętności.
GameExe, z hobbystycznej strony tworzonej od zera przez małą grupę wspaniałych zapaleńców, po dziewięciu latach urosło do rangi jednego z największych portali o fantastyce. Jeśli chcecie, by rozwój ten trwał nadal, z tego miejsca proszę Was właśnie o uwagę, udział i wymienione wcześniej jego przejawy. Chciałbym też, byście bez oporów zgłaszali własne pomysły, rady, zastrzeżenia i inicjatywy, zarówno dotyczące treści dla Was przygotowywanych, jak i dowolnych innych elementów tego forum czy portalu Zgłaszajcie je tutaj, w innych tematach, w komentarzach, do mnie lub innych członków Redakcji osobiście - dla nas liczy się tylko wiedza o tym co i dla kogo tak naprawdę robimy
Temat ten pozostawiam otwarty do kolejnych dyskusji, a także dla wspomnianych pomysłów, osobistych wrażeń i propozycji. Nie wszystkie z nich będą na pewno i od razu realizowane, bez wątpienia jednak będą one cenną wskazówką, tak dla mnie jako władcy, jak i pozostałych Dworzan. Waszej uwadze polecam też kolejne ankiety dostępne na stronie głównej - zamierzam często robić z nich użytek, by poznawać Wasze opinie w rozmaitych sprawach i wyciągać z nich odpowiednie wnioski
Dzięki zatem za przebrnięcie przez mój wywód, nie truję dłużej i wracam majstrować dla Was różne nikczemne projekty