[TESIII] [Tribunal] Czy gral ktos?
Osobiscie uwazam ze pierwszy dodatek to Morrowind nie byl do konca udany po 1 mozna bylo tam dostac klaustrofobi chodzac tylko po zamknietych pomiszczeniach,fabula byla tez nijaka chociaz warto bylo przejsc dla lepszych zbroji i bogatszych sklepikarzy i dla rozwalenia jednego z bostw :twisted:
ja gralam i podoba mi sie o wiele bardziej niz drugi dodatek bloodmoon ktory przeszlam w pare godzin ;/ zadania wilkolakiem sa poprostu zalosne ;/ i glowny watek jest krotszy od zadan pobocznych lol a co do tribunala to osobiscie mi sie podoba sa fajne zbrojea co do podziemi hmmm jak dla mnie moga byc a tak wogole to najbogatszym kupcem w calej serii jest ... krab i ma 10000 i jest juz w podstawowym morrku ;]
Ja nie grałem, ale słyszałem, że dodatek poprawia wiele błędów.
O krabie też słyszałem, ale sam go osobiście nie widzialem. A żeby mieć bogatszych kupców wystarczy zciagnąć pache.
Ps. Są w Morku jeszcze takie celowe udziwnienia (cholera zapomniałem jak to się nazywa) jak ten krab?
O krabie też słyszałem, ale sam go osobiście nie widzialem. A żeby mieć bogatszych kupców wystarczy zciagnąć pache.
Ps. Są w Morku jeszcze takie celowe udziwnienia (cholera zapomniałem jak to się nazywa) jak ten krab?
skoro juz sie biora za spolszczanie to powinni to chyba zrobic nalezycie nie ? rozumiem zeby to byl jeden przypadek ale u nich to nagminne polonizacja gothica 1 i 2 takze w ich wykonaniu jest poprostu zalosna ... pozatym niechodzi o same bledy w tlumaczeniu oni zepsuli gre ja mam orginal morrowinda + oba dodatki z edycji kolekcjonerskiej i jest tyle problemow ze zaczynam zalowac ze kupilam ludzie oni nawet w instrukcji bledy sadza ... poprostu n/c
Racja, racja Angela. Są nawet ortografy, a to już jest żałosne . Nie to żebym się czepiał, ale jak coś wypuszczasz na taką skalę to zrób to porządnie i się nie tłumacz, że było aż tyle roboty. Zresztą i tak Polska premiera była bardzo opóźniona, więc mieli wystarczająco czasu, do tego, żeby się przyłożyć.
A w Gothic'u to już nie jest tak źle. A Never to w ogóle bomba. (No może poza tym, żę są ze 2 wypowiedzi Aribeth nieprzetłumaczone).
A w Gothic'u to już nie jest tak źle. A Never to w ogóle bomba. (No może poza tym, żę są ze 2 wypowiedzi Aribeth nieprzetłumaczone).
ale błędy to są koszmarne http://www.morrowind.g4ce.pl/bug.php pod tym adresem jest dużo wypisanych