Osobiscie uwazam ze pierwszy dodatek to Morrowind nie byl do konca udany po 1 mozna bylo tam dostac klaustrofobi chodzac tylko po zamknietych pomiszczeniach,fabula byla tez nijaka chociaz warto bylo przejsc dla lepszych zbroji i bogatszych sklepikarzy i dla rozwalenia jednego z bostw :twisted:
ja gralam i podoba mi sie o wiele bardziej niz drugi dodatek bloodmoon ktory przeszlam w pare godzin ;/ zadania wilkolakiem sa poprostu zalosne ;/ i glowny watek jest krotszy od zadan pobocznych lol a co do tribunala to osobiscie mi sie podoba sa fajne zbrojea co do podziemi hmmm jak dla mnie moga byc a tak wogole to najbogatszym kupcem w calej serii jest ... krab i ma 10000 i jest juz w podstawowym morrku ;]
Nie no oczywiscie nie twierdze, że gra jest ciaćka czy coś boń cie panie Boże.Gra ma wiele plusó w które sie nie będe zgłębiał. Ale i tak pozostane dale przy jej mocnych minusach. Można jeszcze dodać, że jest za krótka :wink:
bledow to narobil cd projekt ktory popelnil ta polonizacje ... hmmm co do modow owszem mozna miec kupcow co maja 1000000000000000000000000000 zlota i bron ktora zadaje 100000000000000000000 punktow obrazen tylko PO CO ? SOBIE PSUC ZABAWE ?
Także uważam, że ściąganie patchów jest bezsensowne Ja bez żadnego patcha zarobiłem ok 500 tys. złota i od groma broni starożytnych wartych dużo kasy gra bez nich jest fajniejsza!!!
skoro juz sie biora za spolszczanie to powinni to chyba zrobic nalezycie nie ? rozumiem zeby to byl jeden przypadek ale u nich to nagminne polonizacja gothica 1 i 2 takze w ich wykonaniu jest poprostu zalosna ... pozatym niechodzi o same bledy w tlumaczeniu oni zepsuli gre ja mam orginal morrowinda + oba dodatki z edycji kolekcjonerskiej i jest tyle problemow ze zaczynam zalowac ze kupilam ludzie oni nawet w instrukcji bledy sadza ... poprostu n/c
poknocone sa dialogi niektorych questow przez to nieda sie wykonac nieda sie otworzyc w edytorze tribunala sa problemy z instalacja pluginow i bez odpowiednich patchy przejscie tribunala jest niemozliwe bez uzycia konsoli wystarczy ?
Racja, racja Angela. Są nawet ortografy, a to już jest żałosne . Nie to żebym się czepiał, ale jak coś wypuszczasz na taką skalę to zrób to porządnie i się nie tłumacz, że było aż tyle roboty. Zresztą i tak Polska premiera była bardzo opóźniona, więc mieli wystarczająco czasu, do tego, żeby się przyłożyć.
A w Gothic'u to już nie jest tak źle. A Never to w ogóle bomba. (No może poza tym, żę są ze 2 wypowiedzi Aribeth nieprzetłumaczone).
Mówiąc tak każda gra może być genialna.A te byki to ja wcześniej nie zauważyłem jak tą gre przechodziłem, dopiero jak podaliście mi tę strone z błędami to o niech przeczytałem.Więc nie są takie ważne żeby tak wydziwiać :mrgreen: