[Neverwinter] Bitwa na moście, czyli wy tak na poważnie?

Duet CrypticPerfect World uraczył nas najnowszym trailerem powstającej gry MMO Neverwinter.

Wszystko rozpoczyna się w tawernie, gdzie można usłyszeć wiele różnych historii z przerażającymi potworami w tle. To właśnie tam będzie nam dane przeżywać fabułę gry, której premiera została przesunięta na ostatni kwartał 2012 roku właśnie po to, by dotychczas nastawiony na kooperację tytuł przeistoczyć w typową masówkę.

Patrząc jednak na poziom grafiki czy animację należy się zastanowić, czy Naverwinter będzie miało rację bytu, gdyż konkurencja ze strony Star Wars: The Old Republic i planowanego także na przyszły rok Guild Wars 2 prezentuje się o niebo lepiej. Cóż, miejmy nadzieję, że Cryptic zdaje sobie z tego sprawę i nie stworzy kolejnej nudnej gry wyglądającej jak tytuł z okolic 2006 roku.

Znalazłem jedyne źródło i cel wszelkiej racji
Odpowiedz
Nie jestem wybredny co do gier, ale ten trailer nawet do mnie nie przemawia...
Odpowiedz
Nie oceniałbym gry mmo po grafice, jest ona znośna, jak na ten gatunek, choć nie powala, gdyby postarali się o sensowną mechanikę mogłaby powstać całkiem przyjemna gra, no ale czy tak będzie, po tym trailerze tego się nie ustali

Odpowiedz
← Nowości

[Neverwinter] Bitwa na moście, czyli wy tak na poważnie? - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...