Podobały mi się motywy ze śmiertelnym Spaczeniem i Fyrem (Orzesz! Patrz! Patrz! to działa!)
[TESIII] Pomoce związane z przejściem gry
A ja chcialbym opuscic temat poczatku i przeniesc sie do momentu kiedy mam znalesc Sybol Neverara czy cos takiego.....gdzie jest ta jakinia??? za chiny nie moge jej znalesc..a z solucji tez nie moge znalesc.....mozna o jakies dokladne namiary???
PS: ci z obozu co mi to zadanie dali do duzo mi nie pomogli
pomocy....!!!
PS: ci z obozu co mi to zadanie dali do duzo mi nie pomogli
pomocy....!!!
Jezeli chodzi ci o grote wcielonych to taki temat juz byl a oto odsylacz do niego: http://gameexe.info/forum/index.php?showtopic=446...a co do tego kim najlepiej grac: sa juz tematu o roznych rasach, a takze tematy podpowiadajace jak grali inni ....
Awansuję w gildii magów na magika czy na kogoś tam ;p I kiedy klikam awans, on mowi, ze muszę wypelniać obowiązki i upewnić sie, ze spelniam wymagania. Obowiązki wypelniam, ale jak najadę w karcie postaci na gildię magów to on wyświetla mi, ze potrzebuję jednej cechy z grupy 60 i dwóch z grupy 20.Tzn., że musze mieć np. Zniszczenie na 60 i Iluzję + Przemianę na 20?
No cóż za jakieś dwa miesiące może ci odpowiem (jak zainstaluje Triba i przejdę gildie :roll: ).
Za to ja mam pytanie. Miałem zadanie od Treboniusa (GM), że muszę znaleźć powód dlaczego krasnoludy zniknęły. Z powodów, że wszyscy uważali go za debila itp. i nikt mi nic nie mówił zajrzałem do solucji. No i udałem się do Tel Fyr. Divayth Fyr coś mi sapał nad uchem, ze nie da się go okraść, a ja splądrowalem mu wszystkie skrzynie w Domu Spaczonych (oprócz szafy koło krasnoluda...). A on dalej sapie, że go się nie da okraść... A moje pytanie jest takie: do czego potrzebne są klucze Divaytha i czy da się mu jakoś powiedzieć, ze się go okradlo?
ps.Przypiąłem temat.
Za to ja mam pytanie. Miałem zadanie od Treboniusa (GM), że muszę znaleźć powód dlaczego krasnoludy zniknęły. Z powodów, że wszyscy uważali go za debila itp. i nikt mi nic nie mówił zajrzałem do solucji. No i udałem się do Tel Fyr. Divayth Fyr coś mi sapał nad uchem, ze nie da się go okraść, a ja splądrowalem mu wszystkie skrzynie w Domu Spaczonych (oprócz szafy koło krasnoluda...). A on dalej sapie, że go się nie da okraść... A moje pytanie jest takie: do czego potrzebne są klucze Divaytha i czy da się mu jakoś powiedzieć, ze się go okradlo?
ps.Przypiąłem temat.
Ja zacznę Tibunała to odpowiem...Narazie tępę szybkim przechodzą MQ i omijam wszystkie poboczne questy i gildie...Chcę zostac Nerevarem i udać się pod ziemię:]. A co do pytania Med to nie da sie powiedzieć, że się go okradło. Ja otworzyłem wszystkie skrzynie i wziołem przedmioty i nadal nic...
mi sie udalo obrobic te skrzynie do ktorych byly dane klucze i znalazlem jakas wypasna bron
co do triba: oto cyt. odpowiedzi na to pytanie z najwiekszej strony o Morku : 45. Skupisko skal nie chce się wysadzić dwemerowym ładunkiem.
Do konsoli(~) wpisac komendę tcl i przejść, po przejściu znowu tcl.
a nic innego Ci nie wymysle
co do triba: oto cyt. odpowiedzi na to pytanie z najwiekszej strony o Morku : 45. Skupisko skal nie chce się wysadzić dwemerowym ładunkiem.
Do konsoli(~) wpisac komendę tcl i przejść, po przejściu znowu tcl.
a nic innego Ci nie wymysle
Um... Nie pamiętam za dobrze, ale w Calderze w domu orków przebywa pewna kreatura, Pełzacz, która dawała naprawdę dobre ceny za sprzęt. Gdzieś koło Vivec kręci się jakiś krab. I bez patchy miałam mnóstwo kasy. Za dwemerowy, deadryczny i szklany sprzęt odbierany zwykle przyzwanemu Złotemu Bóstwu.
A ja pamiętem, że deadryczny sprzęt zawsze zbierałem i zanosiłem do swojego domku w Balamorze (patch) i układałem na pułkach. Hehe, jak to ślicznie później wyglądało ...
Co do kraba, to też słyszałem o jego istnieniu, ale sam go nie spotkałem. A gremlinek w Celderze w domu orków rzeczywiście jest, ale czy dawał dużo kasy to nie wiem, bo i tak korzystałem z balamorowego kupca, który kasy miał w bród (patch :mrgreen:).
Ależ mnie zaczeło kusić, żeby zainstalować Morka ...
Co do kraba, to też słyszałem o jego istnieniu, ale sam go nie spotkałem. A gremlinek w Celderze w domu orków rzeczywiście jest, ale czy dawał dużo kasy to nie wiem, bo i tak korzystałem z balamorowego kupca, który kasy miał w bród (patch :mrgreen:).
Ależ mnie zaczeło kusić, żeby zainstalować Morka ...