Ja miałam poziom około 75... Dunmer, zwiadowca. Grało się łatwo. A i tak pod koniec każda postać jest Mastahem... Nawet i magiem jeśli zechce. Masz pieniądze - masz wszystko.
Podobały mi się motywy ze śmiertelnym Spaczeniem i Fyrem (Orzesz! Patrz! Patrz! to działa!)
nom z tymi pieniedzmi to fakt przez wiekszosc podstawowej wersji mialem malo pieniedzy to poziomy zdobywalem np. biegajac albo skaczac......a jak zdobylem z pol miliona to zaczelam sobie ,,kupowac" umiejetnosc dzieki czemu zdobywalem szybko poziomy.....
A ja chcialbym opuscic temat poczatku i przeniesc sie do momentu kiedy mam znalesc Sybol Neverara czy cos takiego.....gdzie jest ta jakinia??? za chiny nie moge jej znalesc..a z solucji tez nie moge znalesc.....mozna o jakies dokladne namiary???
PS: ci z obozu co mi to zadanie dali do duzo mi nie pomogli
pomocy....!!!
A ja nigdy w morrowindzie daleko nie doszedłem Nie wiem dlaczego. Chciałbym zacząć od początku i mam takie pytanko. Jaka jest najłatwiejsza postać do grania i jakie jej dać umiejętności ?
Jezeli chodzi ci o grote wcielonych to taki temat juz byl a oto odsylacz do niego: http://gameexe.info/forum/index.php?showtopic=446...a co do tego kim najlepiej grac: sa juz tematu o roznych rasach, a takze tematy podpowiadajace jak grali inni ....
Aha dziex, ale mam jeszcze jedno pytanie Czy da się jakoś zminimalizować gierkę, nie wyłączając jej ? Bo chciałbym czasami spojrzeć na poradnik w necie, a ten klawisz przy altcie nie działa
z teco co pamietam to mozna zminimalizowac gre.....hmmmmmm mozna za pomocą: alt+esc, jak nie to alt+tab, lub alt+ enter powinno dzialac.....a jak nie to sobie wydrukuj kawalek poradnika i po problemie....:D
Awansuję w gildii magów na magika czy na kogoś tam ;p I kiedy klikam awans, on mowi, ze muszę wypelniać obowiązki i upewnić sie, ze spelniam wymagania. Obowiązki wypelniam, ale jak najadę w karcie postaci na gildię magów to on wyświetla mi, ze potrzebuję jednej cechy z grupy 60 i dwóch z grupy 20.Tzn., że musze mieć np. Zniszczenie na 60 i Iluzję + Przemianę na 20?
Um... chłopaki, nie działają mi ładunki wybuchowe, które powinny torowac drogę do dalszej części dwemerowych pomieszczeń w Tribunalu... zakładam je, dokonuje się odlicznie i ciiiiisza... >_< miał ktoś tem sam problem?
No cóż za jakieś dwa miesiące może ci odpowiem (jak zainstaluje Triba i przejdę gildie :roll: ).
Za to ja mam pytanie. Miałem zadanie od Treboniusa (GM), że muszę znaleźć powód dlaczego krasnoludy zniknęły. Z powodów, że wszyscy uważali go za debila itp. i nikt mi nic nie mówił zajrzałem do solucji. No i udałem się do Tel Fyr. Divayth Fyr coś mi sapał nad uchem, ze nie da się go okraść, a ja splądrowalem mu wszystkie skrzynie w Domu Spaczonych (oprócz szafy koło krasnoluda...). A on dalej sapie, że go się nie da okraść... A moje pytanie jest takie: do czego potrzebne są klucze Divaytha i czy da się mu jakoś powiedzieć, ze się go okradlo?
Ja zacznę Tibunała to odpowiem...Narazie tępę szybkim przechodzą MQ i omijam wszystkie poboczne questy i gildie...Chcę zostac Nerevarem i udać się pod ziemię:]. A co do pytania Med to nie da sie powiedzieć, że się go okradło. Ja otworzyłem wszystkie skrzynie i wziołem przedmioty i nadal nic...
mi sie udalo obrobic te skrzynie do ktorych byly dane klucze i znalazlem jakas wypasna bron
co do triba: oto cyt. odpowiedzi na to pytanie z najwiekszej strony o Morku : 45. Skupisko skal nie chce się wysadzić dwemerowym ładunkiem.
Do konsoli(~) wpisac komendę tcl i przejść, po przejściu znowu tcl.
O ja. Mogę odpowiedzieć na jakieś pytanie :O ! A więc masz Med jedno wyjście. Ściągnij patcha, bo w przeciwnym razie nie dostaniesz nigdzie godziwej sumki . No chyba, że dodatki cos zmieniają, ale chyba w końcu je zainstalowałeś, nie :027:?
nie da rady chyba ze sobie sciagniesz jakiegos patcha ze jakims wypasnym sprzedawca bo najlepsi sprzedawcy maja po doinstalowaniu Triba chyba max 5 tysiecy.....o ile sie nie myle
Um... Nie pamiętam za dobrze, ale w Calderze w domu orków przebywa pewna kreatura, Pełzacz, która dawała naprawdę dobre ceny za sprzęt. Gdzieś koło Vivec kręci się jakiś krab. I bez patchy miałam mnóstwo kasy. Za dwemerowy, deadryczny i szklany sprzęt odbierany zwykle przyzwanemu Złotemu Bóstwu.
A ja pamiętem, że deadryczny sprzęt zawsze zbierałem i zanosiłem do swojego domku w Balamorze (patch) i układałem na pułkach. Hehe, jak to ślicznie później wyglądało ...
Co do kraba, to też słyszałem o jego istnieniu, ale sam go nie spotkałem. A gremlinek w Celderze w domu orków rzeczywiście jest, ale czy dawał dużo kasy to nie wiem, bo i tak korzystałem z balamorowego kupca, który kasy miał w bród (patch :mrgreen:).
Ależ mnie zaczeło kusić, żeby zainstalować Morka ...
Rezczywiscie w Calderze jest taki Pełzacz który daje rownowartosc danego przedmiotu, ale zwarzajac na to ze niema duzo kasy, nie mozna sprzedac takiego szklanego pancerza.......alei tak na nim mozna sie dorobic fortuny.....