[GI] Bugi

A ja wczoraj wykorzystałem następujący bug:)
Miałem na zbyciu 30 punktów nauki. Teleportowałem się więc do Nowego Obozu i porozmawiełem z Lee - chciałem sie wyuczyć broni dwuręcznej na poziomie adepta. Wszystko piknie- komunikat o wyuczeniu zdolności i Lee zaczął opowiadać o technice walki. Do zdolności mistrzowskiej brakło mi 40 PN. Przez przypadek kliknęłem jednak wyuczenie tejze zdolności. Wyskoczył komunikat że mam za mało PN jednak Lee jakby nigdy nic zacząl opowiadać o walce bronią dwuręczną. Po wszystkim spojrzałem w statystyki i mam wyuczone broń dwuręczna na poziomie mistrz!!! Kodów nie używam bo to tylko psuje zabawe, ale wyuczyłem zdolność za 40PN za darmo!! byłem bardzo zadowolony!
Miałem na zbyciu 30 punktów nauki. Teleportowałem się więc do Nowego Obozu i porozmawiełem z Lee - chciałem sie wyuczyć broni dwuręcznej na poziomie adepta. Wszystko piknie- komunikat o wyuczeniu zdolności i Lee zaczął opowiadać o technice walki. Do zdolności mistrzowskiej brakło mi 40 PN. Przez przypadek kliknęłem jednak wyuczenie tejze zdolności. Wyskoczył komunikat że mam za mało PN jednak Lee jakby nigdy nic zacząl opowiadać o walce bronią dwuręczną. Po wszystkim spojrzałem w statystyki i mam wyuczone broń dwuręczna na poziomie mistrz!!! Kodów nie używam bo to tylko psuje zabawe, ale wyuczyłem zdolność za 40PN za darmo!! byłem bardzo zadowolony!

Użytkownik Marek788 dnia Feb 9 2007, 05:14 PM napisał
A ja wczoraj wykorzystałem następujący bug:)

[post="54115"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
lol miałm podobnie jak sie uczyłem u Scatego adeptu broni jednoręcznej i zrobiłem tak samo jak ty i tez tak miałem [heh dużo nie zyskałem] ale zawsze coś

Ja znam świetny sposób na zdobycie sporej ilości rudy. Atakujemy jakiegoś strażnika i dajemy się pokonać. Jak zapewne każdy doskonale wie strażnik zabiera nam wtedy połowę posiadanej przez nas rudy. Wystarczy potem pokonać go a okazuje się że posiada on dwukrotnie więcej rudy niż nam zabrał!! Tak więc im więcej bryłek posiadamy tym więcej ich zdobędziemy korzystając z tego sposobu
.

Użytkownik Cor Angar dnia nie, 04 lut 2007 - 00:02 napisał
Ja gram w tę grę ok. tyg. i znalazłem extra bug na nabicie kasy(niewykończonych mieczy). Idzie się do nowego obozu i na kamieniu szlifierskim(tym na którego jak się nakieruje to nad nim nie pisze "kamień szlifierski" i robić miecze...nie potrzeba ani ostrza ani nic.
[post="53791"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Też to odkryłem. Nazwałem to "Magiczna osełka".Jednak nie potrzebnie ostrzyć miecze ( a właściwie tworzyć) i potem je sprzedawać, bo i tak ruda jest nam nie potrzebna. Na koniec gry miałem około 22 tys. bryłek.

Użytkownik Wojownik ADANOSA dnia nie, 21 maj 2006 - 11:15 napisał

Mi się tak zdarzyło z topielcem.
A raz było tak :
- Jestem przy golemie
- Klikam 'O'
- Bezi ucieka tak szybko jak po miksturce prędkości
- Zamieniam się w Beziego
Efekt : Ciągle biegnie tak szybko
Używałem wtedy kodów. Bez kodów oczywiście ukończyłem.

Cytat
Używałem wtedy kodów. Bez kodów oczywiście ukończyłem.
Taaa...
Podstawowy bug, który wykorzystywałem to możliwość wchodzenia, dosłownie gdzie-się-chce, poprzez wyciągnięcie broni. Strażnicy zamiast informować nas, że w dane miejsce wejść nie możemy, wołali o opuszczenie broni.

Dzięki temu dostawałem się wszędzie.