Witam wszystkich.
Cóż pogoda się popsuła i zdecydowałem, że posiedzę dziś w domu.Za oknem szaleje dość silny wiatr i deszcz.Moje plany na dzisiejszy dzień ograniczają się do przesiadywania w domu.Być może poczytam ciekawą książke,zagram w jakąś grę,pospamuję komuś na profilu lub obejrzę jakikolwiek film na komputerze.Przeczytałem wasze poprzednie posty w tym temacie i zgadzam się z opinią lady Sazanki na temat opalenizny.Wolę być przez cały rok biały .Nie ma to jak usłyszeć od znajomych w klasie coś takiego "Co ty robiłeś w te wakacje, że jesteś taki biały.Nie wychodziłeś nigdzie?".Mnie to zawsze rozbraja.A tak poza tym witam was serdecznie mimo, że jestem na gexe od stycznia, ale dopiero w czerwcu ożywiłem swoją aktywność w forum .Kto wie może komuś z was zaspamuję profil o ile nie będziecie mieli nic przeciwko temu .. Po prostu lubię poznawać nowe osoby o podobnych zainteresowaniach .
Na przemian albo pada albo piorun wali o ziemię. Po za tym patrzę na staty wczoraj ukończonego DA:O i ile w tych 50 godzinach było wczytywania i biegania po lokacjach dla questu który nawet eXPa nie daje tylko 12 srebrniaków.
A ja wam powiem... nie to powiedział Lionel .Przekonałem się w końcu do smażonej szparagowej fasoli z bułką tartą.Nie wiem dlaczego wcześniej mi nie smakowała .
Porzeszę - takie piwo, jest też Wiśnia w piwie i ta wiśnia mi bardziej smakowała, ale miałam ochotę spróbować coś nowego, jednak nie udało mi się upolować żadnego Magnusa ani też owocowych piwek z lubuskiego : D