Matuzalem
Ilość postów: 9483
Klasa: Wampir
Ale męczący dzień, niby prawie nie było klientów, ale jednak ta nieliczna garstka wymęczyła mnie niemożebnie. Jak czasem palną głupotę, to aż sił nie ma, by powstrzymać śmiech.
Ale już środa, więc dzień loda x) i bliżej weekendu.
Byle do końca.
Matuzalem
Bankowych klientów. Nieogary kompletne.
Opiekuńczy duch
Ilość postów: 3108
Klasa: Łowca
Lionelu, przeceniasz kolegę. To nie ogar - to kobold. Mniej expa.
Matuzalem
Mmmmmm... Dla czekolady, zwłaszcza białej, mogę nawet stracić zęby. To ucieleśnienie grzechu stworzone z mleka szatana!
Opiekuńczy duch
Na swój sposób nawet się ucieszyłem z Twojego powrotu. Nie przeczę, kryje się w tym trochę perwersji*, ale kim w końcu jestem aby samego siebie osądzać?
*Gwałt, który regularnie wyczyniasz na ortografii, budzi jakieś mroczne, sadystyczne zmory w mojej duszy.
Opiekuńczy duch
Od kiedy zadaje się z takim gwiazdami jak ty, Hassan czy Dalej.
Matuzalem
Matko, matko, matko, matko... codziennie przekonuję się, że ludzkość może coraz bardziej upaść. Żeby klient sam nie widział, czy posiada konto walutowe, to jest już szczyt nieogarniania. Podziwiam ludzi, którzy muszą się z takimi osobami zadawać przed dłuższy okres, a już najbardziej ich partnerom życiowym. Dzień pełen zaskoczeń.
Matuzalem
No ale sorry, żeby nie wiedzieć, jakie się konto ma? Szczególnie płatne? Szok albo ja jestem po prostu przewrażliwiony na ludzkie nieogarnianie (co nie tyczy się mojego, oczywiście).