Wilkołak - zapisy
Jak pisałem w temacie o sugestiach, mam parę innych rzeczy równolegle, w tym sesję WoD w planach i nie chciałbym, żeby taka runda Wilkołaka była jakoś niedociągnięta przeze mnie z tych lub innych względów. Poza tym zdaje mi się, że jest Was - graczy potencjalnych - dość mało obecnie, ze względu na wakacje. Ale mogę przyjąć zapisy jeszcze raz, przez jakieś 3 dni powiedzmy. Zobaczymy, kto jest, a kogo nie ma i czy jest w ogóle sens zaczynać.
Jeśli chętni będą, a ja nie będę mógł poprowadzić, to wtedy faktycznie poszukam kogoś do zastępstwa i mu podpowiem co i jak
Zapisy "Wilkołak: Runda 5" raz jeszcze
Chętni:
------------------
-Buka
-Sazanka
-Matt
- Pandemon
- Evrina
-kami
Jeśli chętni będą, a ja nie będę mógł poprowadzić, to wtedy faktycznie poszukam kogoś do zastępstwa i mu podpowiem co i jak
Zapisy "Wilkołak: Runda 5" raz jeszcze
Chętni:
------------------
-
-
-
- Pandemon
- Evrina
-
kami nie pominąłem, bo się teraz nie zgłosiła. Skoro ją zgłaszasz, to dopiszę Ale jeśli nie zacznie się pojutrze, bo nie będzie chętnych, to nie ma sensu i tak robić na 6 osób. Mogę zaraz wrzucić newsa na główną, to może jeszcze kogoś złapię.
[Dodano po dobie]
Tak jak dotąd - marnie z chętnymi. Jeśli nie pójdzie do jutra więcej, to chyba naprawdę nie ma sensu. Tymczasem wszystkich zainteresowanych klimatami wilkołaczo-mrocznymi zapraszam tutaj
[Dodano po dobie]
Tak jak dotąd - marnie z chętnymi. Jeśli nie pójdzie do jutra więcej, to chyba naprawdę nie ma sensu. Tymczasem wszystkich zainteresowanych klimatami wilkołaczo-mrocznymi zapraszam tutaj