Wilkołak
*kiełkoszczerzut i drepczy robić dalej swoje*
[Dodano po 6 minutach]
Ufff. Runda się rozpoczęła.
Charonie, zechcesz czynić honory?
[Dodano po 6 minutach]
Ufff. Runda się rozpoczęła.
Charonie, zechcesz czynić honory?
Mru. Cud, miód i orzeszki.
A starym wyjadaczom zalecam dokładne przejrzenie zasad, bowiem zmieniła się jedna reguła
A starym wyjadaczom zalecam dokładne przejrzenie zasad, bowiem zmieniła się jedna reguła
Cytat
- Podsumowanie dnia odbywa się w następującej kolejności: 1. Zabici przez nieaktywność, 2. Zlinczowani + osądzeni przez Sędziego, 3. Uratowani przez doktora, 4. Zabici przez wilkołaka 5. Zabici przez Czuwającego
Nie powinno być między 1 i 2 "Uratowani przez kaznodzieję"?
Cytat
Jak to nie można siebie linczowac? Moje samobójstwo było dość spektakularne i Meda wcześniej też.:o
Normalnie, nigdy nie można było. W waszych przypadkach jednak nic już was nie mogło uratować (wyjąwszy Kaznodzieję), więc... wygląda na to, że zarówno Wiktul jak i ja przymknęliśmy na to oko.
Cytat
Nie powinno być między 1 i 2 "Uratowani przez kaznodzieję"?
Chyba.. powinno...
Daleju, doprawdy? Jakoś tego nie zauważyłam.
Aha, wszystkich tych, którzy chcieliby przeczytać jak najszybciej podsumowanie, od razu uprzedzam: umrzywam aż miło, nie mam pojęcia, czy dożyję północy, więc... nie zdziwcie się, jeśli będzie solidna obsuwa. Tak, doradzam niezarywanie nocki i pójście do ciepłego wyrka
Aha, wszystkich tych, którzy chcieliby przeczytać jak najszybciej podsumowanie, od razu uprzedzam: umrzywam aż miło, nie mam pojęcia, czy dożyję północy, więc... nie zdziwcie się, jeśli będzie solidna obsuwa. Tak, doradzam niezarywanie nocki i pójście do ciepłego wyrka
Taaak... Wesoło, nie ma co *łypa na wstępne podsumowanie i szczerzy kiełki*
Wy wilkołaki, kurde! Robotów nie lubicie?! Ja już sie tu wami zaopiekuje, będą was brzuchy bolały od śrubek!
Może wirus zmienia także preferencje żywieniowe, tj. z mięsa przerzuca na ciamkanie śrubek?
Swoją drogą, jak wam się to wszystko do tej pory widzi?
[Dodano po 57 sekundach]
PS. Panie Tar, czyżby pan chciał zrobić powtórkę rundy 4?
[Dodano po 57 sekundach]
PS. Panie Tar, czyżby pan chciał zrobić powtórkę rundy 4?
Cytat
Trochę martwo .