Tak naprawdę to jest to wykład tylko i wyłącznie o świnkach morskich, ale wykładowca nie chce zostać posądzony i świnizm i dlatego mówi, że to ogólnie o gryzoniach...
No i w końcu mam jakiś konkretny powód, żeby się cieszyć Po 8 godzinnym czekaniu na egzamin z elektroniki jakimś cudem go zaliczyłam i tym samym szczęśliwie zakończyłam sesję zimową, zanim ta jeszcze zaczęła się na dobre hihi miesiąc ferii przede mną :lol:
Po długich bataliach wreszcie otrzymałem zaliczenie z matematyki! Koniec z całkami i innymi duperelami. Jestem taki zadowolony, chociaż nie było łatwo. ;D
To ja podzielę się tutaj jeszcze jedną rzeczą, dzięki której jestem bardzo szczęśliwa - najlepiej na roku napisany test ze sterowania dyskretnego :lol:
Co to jest szkarłatny? Spałem z moimi nowymi hantlami. Mam podbite oko, ale nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak to jest spać ze swoimi nowymi, błyszczącymi, pachnącymi, finezyjnie zaokrąglonymi, o chromowanych zaciskach, gęsto ryflowanych gryfach, pachnącymi, błyszczącymi i nowymi hantlami ; ****
A moja matka zna takie zespoły jak guns n roses, metallica, slayer, 2pac, ac/dc, Led zeppelin i Nirvana.
Miłe zaskoczenie i szczęście, że mam rockową mamę. ;******
Kupiłem moim hantlom, Mariuszowi i Januszowi, kartkę na walentynki ;******* Mariusz i Janusz byli szczęśliwi i tak uroczo droczyli się ze mną, nie dając sobie poodkręcać zacisków ;******