Książki
Chyba nie będe zbyt oryginalny jak powiem, że też UWIELBIAM tych samych autorów co Wy. Przeczytałem sage Pierścienia i Hobbita Tolkiena. (Za Silmarilion jakoś nie mogę sie wziąść.) Całą sage WiedĽmina Sapkowskiego i pierwszą książkę Pratchetta - Kolor Magii. (Rincewind - jak ja lubię tą postać ) Aktualnie czytam Mitologie Czytam, bo muszę . Następne za co mam zamiar sie wziąść to Narenturm. Podobna zarąbista książka.
Autor - Sapkowski. Książka fantasy, wiadomo. Akcja rozgrywa się w średnioweczu, na Śląsku (w Polsce). Samej fabuły nie znam , bo nie czytałem. Wiem jedynie, że jest wszysto w czym Sapkowski jest najlepszy, czyli super siepanki, honor i te sprawy, no i oczywiście namiętne romanse . Tak, Ten to umie o tym wszyskim pisać.
kurde Dziki zachod ?? co wy p********** King to mistrz horrorow, jeden z lepszych pisarzy naszego wieku... Napisal min "miasteczko salem", "Rose red", "sekretne okno" itp, jak mozna o nim nie slyszec A Palahniuk to ten od "Fight Club" ( w Polsce beznadziejne tlumaczenie - Podziemny Krąg )