Gram sobie w SoU od jakiegoś czasu czarownikiem i znalazłem już pare ksiąg w których napisane jest jak można ulepszać zaklęcia znajdowanymi magicznymi składnikami. Jest tylko jeden problem - jak to zrobić?. Proszę o pomoc.
Dobrze skróce twe icerpienia
Ja sam nie wiem ale nie slyszałem by mozna była je tak ulepszać przynajmniej na pewno nie w SoU .Nkestety tylko yle moge powiedzć
nareszcie... mam nadzieje, że sie ktoś jeszcze wypowie. wydaje mi się, że powinno być to możliwe bo mam juz 3 takie księgi i wygląda na to, że powinno być to jakoś możliwe. mi jako czarownikowi nie udało sie tego zrobić. może to jest tylko dla czarodzieji?
aktualnie posiadam 3 księgi: imaskariańską księge lodu oazr życia i rezonansu. z tego co jesy w nich napisane wynika, że można odpoiednio rzucając kolejne zaklęcia i używając (ale jak?) odpowiednich składników można wzmocnić zaklęcia. np. w księdze rezonansu jest napisane coś o ulepszonej błyskawicy (wymaga to podobno użycia chyba kryształ kwarcu).
aha już wiem o co ci chodzi te księgi możesz zanieść do eltoory (w porcie llast) jest ich chyba wszytskich 6 i jak je zaniesiesz wszystkie jej to możesz wejść do jej laboratorium, zakupić wszytskie potrzebne składniki u takiego gostka w środku i zobaczyć zrobione już z tych ksiąg przepisy i porobić różne rzeczy
aktualnie posiadam 3 księgi: imaskariańską księge lodu oazr życia i rezonansu. z tego co jesy w nich napisane wynika, że można odpoiednio rzucając kolejne zaklęcia i używając (ale jak?) odpowiednich składników można wzmocnić zaklęcia. np. w księdze rezonansu jest napisane coś o ulepszonej błyskawicy (wymaga to podobno użycia chyba kryształ kwarcu).
Chyba wiem o co wam chodzi, ale ja też nie wiem jak to zrobić. I gdzie to zrobić? Może jakos tak jak pułapki robi łotrzyk. Nie wiem, nie znam się w tej profesji. A tym bardziej w tworzeniu pułapek. Tyle, że sobie przypominam, że coś takiego było możliwe.