Leauge of Legends
Ta, a jak darłem się do monitora a potem pisałem "Klaaauuudiaaaa!" i w odpowiedzi tylko "Hhihiihi"
Mniejsza, trzeba się zebrać w piątkę i każdy by musiał ogarnąć z 2-3 postacie tak nice : )
Mniejsza, trzeba się zebrać w piątkę i każdy by musiał ogarnąć z 2-3 postacie tak nice : )
W sumie Zilean jako support jest bardzo przydatny, szybsze zdobywanie doświadczenia jest często języczkiem u wagi, a z tanków to Alistar, Taric oraz Rammus mi się widzą tak naj, naj - Alistar i jego leczenie, Taric oraz Rammus te stuny.
Wiadomo, że już nie powinno się brać Eve do drużyny z chwilą gdy usunęli jej stuna, zastępując go niewidzialnością.
Wiadomo, że już nie powinno się brać Eve do drużyny z chwilą gdy usunęli jej stuna, zastępując go niewidzialnością.
Nie, nie oglądałem.
A Vlad jest OP OP OP NOOB CHAR.
Uwielbiałem drużynę w której miałem Zila, Twisteda, a sam grałem Ashe <3 pasywki na expa, złoto przy ubijaniu, plus jej umiejętność dodająca kasę od ubitego miniona <3 a lot of money
Soraką kiedyś gardzono, a coraz więcej ludzi odczuwa jakiś strach przed nią. Kiedyś myślałem, że to easy kill... raz się naciąłem na typa w thornmailu... heh ; p
A Vlad jest OP OP OP NOOB CHAR.
Uwielbiałem drużynę w której miałem Zila, Twisteda, a sam grałem Ashe <3 pasywki na expa, złoto przy ubijaniu, plus jej umiejętność dodająca kasę od ubitego miniona <3 a lot of money
Soraką kiedyś gardzono, a coraz więcej ludzi odczuwa jakiś strach przed nią. Kiedyś myślałem, że to easy kill... raz się naciąłem na typa w thornmailu... heh ; p
Pewnie, ale z tgo co zaobserwowałam oglądając mistrzostwa, team powinien mieć junglera i supporta, który nie farmi mobów - wtedy są cztery postacie, które około 10 minuty mają po 100 zabitych creepów = dużo kasy ; ) Pewnie, że są inne dobre kombinacje, ale jeśli wszyscy grali właśnie tak to podejrzewam, że ta jest najbardziej wydajna.
http://eu.leagueofleg...eu-nordic-east
Historia zatacza koło
Co o tym myślicie?
Ja chyba pakuje manatki na przenoszę się na eu West. Nie zdzierżę spamujących rusków i ich cyrylicy.
Historia zatacza koło
Co o tym myślicie?
Ja chyba pakuje manatki na przenoszę się na eu West. Nie zdzierżę spamujących rusków i ich cyrylicy.
Nie no. Ten US to tylko odskocznia, bo EU nie działa. A jak już podzielą, to raczej na West idę.
Ja tak samo, wolę czasami poczytać tych majonezożerców i innych niż te śmieszne greckie znaczki, które ktoś śmie nazywać literkami.
Problem jest taki, że podobnie może pomyśleć 90% z `naszego` serwera i na west znów będziemy mieć kolejki po 3 godziny i lagi. xD