Witam jak zauważyłem mało trochę tematów jest , mało osób tutaj zagląda , udziela się itp A takie pięknie forum się marnuje Chciałbym żeby to forum tętniło życiem jak MPC Forum xD Nie wiem czy to możliwe aż tak ale żebyśmy mieli dużo aktywnych użytkowników którzy by się udzielali itp. Ja staram się co robię mam opis tego forum na GG , wysyłam friends , będę też je reklamował pomyślałem też nad płatną reklamą która przyniosła by temu forum na pewno więcej ludzi Tylko nie wiem ile około kosztują takie dobre reklamy Starajcie się też reklamować to forum razem naprawdę możemy stworzyć z tego forum pełne życia społeczeństwo co o tym sądzicie ??
EDIT - Jeśli reklama okazała by się tania mógłbym ja ją zakupić Jeszcze dziś poszukam w internecie po ile są takie reklamy
Reklama jest tania albo skuteczna. Poza tym, jak zapewne sam widzisz, użytkowników nam nie brakuje, brakuje nam aktywnych użytkowników. Problem w tym, że nikomu nie chce się zakładać dyskusji. Teraz forum działa głównie jako forum narzędziowe dla Fae, a prócz tego jako helpdesk dla różnych gier. Nie mówię, że to źle, ale brakuje nam po prostu gadki.
Reklamą nie musicie się kłopotać, mamy już od tego wprawnego marketingowca Bardziej, jak pisał eimyr, potrzeba nam aktywnych użytkowników, a widzę, że macie energię i chęć do działania, dlatego nie krępujcie się, macie moje błogosławieństwo w zakładaniu nowych tematów i postów, ku uciesze znudzonych modów
Użytkownik Ati dnia sobota, 3 lipca 2010, 11:19 napisał
Reklamą nie musicie się kłopotać, mamy już od tego wprawnego marketingowca Bardziej, jak pisał eimyr, potrzeba nam aktywnych użytkowników, a widzę, że macie energię i chęć do działania, dlatego nie krępujcie się, macie moje błogosławieństwo w zakładaniu nowych tematów i postów, ku uciesze znudzonych modów
Och dziękujemy za błogosławieństwo o pani. Ulu-Mulu bierzemy się do roboty!
[Dodano po 23 godzinach]
Skarżycie się na brak dyskusji. Ja założyłem cztery temat w których można podyskutować i tłumów tam nie ma.
Może tak jak w przypadku liczenia użytkowinków roześlemy e-maile zachęcające do częstego wchodzenia i wypowiedania się na forum. Jakieś hasła wierszyki nie wiem.
PS: Ja tylko podaje sugestie.
Chcesz dowiedzieć się, który spam jest ciekawy? Mamy dla Ciebie rozwiązanie! Nigeryjscy-prawnicy-i-pompka-do-...-Remover v0.04 BETA, już dziś, dla Ciebie, zupełnie za darmo! Wystarczy, że przelejesz dobrowolną, dowolną kwotę w wysokości 9,99 (euro) na konto ...
Użytkownik Tokar dnia czwartek, 29 lipca 2010, 12:32 napisał
Ten od nigeryjskich prawników czy o pompce powiększającej przyrodzenie?
Czy wy na prawdę porównujecie list przypominający o naszym forum do pompki? Jeżeli e-mail będzie odpowiednio zatytułowany, to nie sądzę, by od razu go usunięto.
Poza tym jeszcze nigdy nie dostałem spamu dotyczącego sfery seksualnej, prócz ofert pracy w barze ze striptizem, ale to było po angielsku, a mało kto czyta e-maile właśnie w tym języku, jeżeli kierowane są do skrzynki śmieci.
Nie rozumiem waszego oporu (tak wnioskuję z tych rozmówek) dotyczącego wysłania takiej przypominajki.
Może sobie być, ale będzie dla samego bycia. Już tera mamy opcje spamowania przez dzienne zbiory tematów w ramach Mojego GE, więc to niewielka różnica.