Jako że się lekko wk.... to aż założyłem temat
Otóż już na samym początku gry ... problem!
Czytałem wiele opinii na temat Ego Draconis, miałem go nie kupować ale jakoś tak z czystej ciekawości się zdecydowałem. Chciałem się przekonać na własnej skórze co to jest za shit. (Mam chyba wersje 1.3 PL)
Jak to ktoś napisał :
Przeglądałem fora i większość graczy ma ten sam problem (pomijając wiele innych błędów). Skorzystałem ze wszystkich "propozycji" rozwiązań tego problemu i nic (najnowsze sterowniki do karty graficznej, up directa, savy ze stronki i wiele innych). Pozostaje mi tylko pójść jutro do sklepu i kazać im wsadzić sobie tę grę w ...
Problem występuje nie tylko PL wersji gry : http://www.larian.com...132#Post391132
BTW. Te początkowe filmiki są strasznie krótki i trochę bezsensu xD
EDIT:
Wymagania na pewno spełniam bo DA chodzi mi na full detalach, a Ego Draconis mu do "pięt nie dorasta"
Otóż już na samym początku gry ... problem!
Czytałem wiele opinii na temat Ego Draconis, miałem go nie kupować ale jakoś tak z czystej ciekawości się zdecydowałem. Chciałem się przekonać na własnej skórze co to jest za shit. (Mam chyba wersje 1.3 PL)
Jak to ktoś napisał :
Cytat
No i niby wszystko pięknie, fajnie bo gra się bezproblemowo odpala, wchodzę do menu głównego daję nową grę, odpala się loadnig - trwa z 5sec i startuje intro. Potem wybór postaci imię, płeć itp. Dalej odpala się króciutki filmik z jakimś tam insektem lecącym nad wodą i następny loading.
Ten już niestety wrednie nie chce się zakończyć - czekałem dobre 5 min
Ten już niestety wrednie nie chce się zakończyć - czekałem dobre 5 min
Przeglądałem fora i większość graczy ma ten sam problem (pomijając wiele innych błędów). Skorzystałem ze wszystkich "propozycji" rozwiązań tego problemu i nic (najnowsze sterowniki do karty graficznej, up directa, savy ze stronki i wiele innych). Pozostaje mi tylko pójść jutro do sklepu i kazać im wsadzić sobie tę grę w ...
Problem występuje nie tylko PL wersji gry : http://www.larian.com...132#Post391132
BTW. Te początkowe filmiki są strasznie krótki i trochę bezsensu xD
EDIT:
Wymagania na pewno spełniam bo DA chodzi mi na full detalach, a Ego Draconis mu do "pięt nie dorasta"