Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Karabiny snajperskie", znajdującym się w dziale "Mass Effect 2". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[Mass Effect 2] Karabiny snajperskie
Wyczytałem gdzieś iż będzie można wykupić Karabin snajperski M-29 Siekacz za 160 pkt Bioware dla PC oraz za 160 pkt MSP dla X360 w kolejnym DLC,który wyszedł. Oprócz tej snajperki będzie też w DLC zbroja.
Tyle, że Wdowy może używać tylko Żołnierz po odwiedzeniu statku Zbieraczy (gdy wybieramy dodatkowe uzbrojenie).
Cytat
Tyle, że Wdowy może używać tylko Żołnierz po odwiedzeniu statku Zbieraczy (gdy wybieramy dodatkowe uzbrojenie).
Niekoniecznie Kresselack ja akurat grałem szpiegiem, więc mogłem swobodnie używać Wdowy .Wdowa dla mnie rządzi i jest idealnym wyborem.Natomiast zabawa Żmiją to nie jest już to samo uczucie.
Gość_supian*
Karabin snajperski X-97d Żmija
jest w budynku podczas misji przyłączania Thane'a do ekipy, na piętrze gdzie z windy wyskakują wrogowie trzeba iść korytarzem na lewo do końca - tam jest broń ,amunicja i kasa.
Piszę gdzie to jest bo za pierwszym razem jej nie znalazłem.
Poza tym grając szpiegiem z tą bronią jest fajniejsza zabawa , bo mając 12 strzałów bez przeładowywania jest o wiele łatwiej a widok z lunety rozbijania zamrożonej postaci bezcenne )
jest w budynku podczas misji przyłączania Thane'a do ekipy, na piętrze gdzie z windy wyskakują wrogowie trzeba iść korytarzem na lewo do końca - tam jest broń ,amunicja i kasa.
Piszę gdzie to jest bo za pierwszym razem jej nie znalazłem.
Poza tym grając szpiegiem z tą bronią jest fajniejsza zabawa , bo mając 12 strzałów bez przeładowywania jest o wiele łatwiej a widok z lunety rozbijania zamrożonej postaci bezcenne )