a ja własnie gdy znalazłem pierwszą część zbroi molocha to nie mogłem sie juz doczekać znalezienia następnych elementów. zdroji gorliwosci nigdy nie miałem bo zanim ją skompletowałem to juz wszyscy któzy mogli ją nosic mieli lepsze pancerze. zbroje wyglądają konkretnie ale mogli sie wysilić i zrobic np po 4 wyglądy z każdego rodzaju i już by było pieknie:) a tak mamy 1 wygląd skórzanej 1 cwiekowanej itd no płytowe są 2. miecze młoty i topory 2h są zdecydowanie za ogromne... przykładowo taki oghren z mieczem 2h wyglada jak małe grube dziecko z masztem w rękach. za broń mają u mnie dużego minusa. mam też troche żal ze mówia ze DA jest spatkobierca baldursa. gdyby chociaz artefakty miały takie fajne opisy i szkice jak w 2 to moze...
[Dodano po 11 minutach]
no i jeszcze po przejsciu gry 2 lub 3 raz widac ewidentnie ze twórcy gry nie przepadali za magami ale za to kochali wojów robiac ekwipunek nieporównywalnie lepszy właśnie dla nich niz dla innych klas. ale mi to nie wadzi bo najlepiej mi sie wojem grało:) no i łotrem ale miałem nim 36 siły więc to w symie był woj który potrafi zamki otwierać
[Dodano po 11 minutach]
no i jeszcze po przejsciu gry 2 lub 3 raz widac ewidentnie ze twórcy gry nie przepadali za magami ale za to kochali wojów robiac ekwipunek nieporównywalnie lepszy właśnie dla nich niz dla innych klas. ale mi to nie wadzi bo najlepiej mi sie wojem grało:) no i łotrem ale miałem nim 36 siły więc to w symie był woj który potrafi zamki otwierać