Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Statek, Kapitan i Załoga – Podróż do Dworu Irdorath", znajdującym się w dziale "Gothic II". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[Gothic II] Statek, Kapitan i Załoga - Podróż do Dworu Irdorath
Po pierwsze, musimy zdobyć ten statek od Lorda Hagena. Po drugie musimy zdobyć jednego z trzech wyżej wymienionych kandydatów na kapitanów. I gdy to wykonamy, bedziemy mogli zebrać kilku przyjaciół jako załogę.
(Pierwszy post) Jeżeli masz wszystko gotowe, to zabierasz klucz do kajuty kapitańskiej i tam wchodzisz, pokaże się film i na końcu wczytywanie nowego obszaru a potem Rozdział VI i wyspa.
A, źle przeczytałem treść postu, sorry...
(Pierwszy post) Jeżeli masz wszystko gotowe, to zabierasz klucz do kajuty kapitańskiej i tam wchodzisz, pokaże się film i na końcu wczytywanie nowego obszaru a potem Rozdział VI i wyspa.
A, źle przeczytałem treść postu, sorry...
Musisz przeczytać Almanach w tajnej bibliotece, do której wchodzi się pociągając za lampę. Biblioteka ogólniedostępna to pomieszczenie którego pilnuje Talamon. W nim znajdziemy księgę "Dwór Irdorath" którą otwiera się słowami "Xarak Bednaro"(czy jakoś tak ;p). Aby otworzyć Dwór, musimy dostać list od Xardasa, który wręczy nam Lester, stojący przed jego wieżą. Później ciągniemy za lampę w owej bibliotece i voila!
Wiem, że pogmatwanie wytłumaczyłem
Wiem, że pogmatwanie wytłumaczyłem
Gość_adamex1998*
hejka ja mam taki problem bo przeczytałem juz ten dwor irdorath i co tam tzrzeba wszystko ladnie pieknie załoga jest ale kapitana nie moge wziac na ten statek nie mam opcji zeby pomówic z nimi o tym dlaczego nie moge miec kapitana
moze jakis kod na tego kapitana czy co wescie pomózcie
moze jakis kod na tego kapitana czy co wescie pomózcie
Żeby popłynąć do Dworu irdorath musisz po zdobyciu statku iść do Klasztoru i pomówić z Pyrokarem a on powie, że teraz potrzebny Ci będzie statek i załoga a wtedy możesz wybrać wymienionych wyzej kandydatów na kapitanów i 9-osobową(chyba bo nie pamiętam czy tam było 9 osób) załogę Ahoj!
[Dodano po minucie]
A kogo chciałes wziąć do załogi bo może niektórych się po prostu nie da?
[Dodano po minucie]
A kogo chciałes wziąć do załogi bo może niektórych się po prostu nie da?