Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Gohewen", znajdującym się w dziale "The Elder Scrolls III: Morrowind". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[The Elder Scrolls III: Morrowind] Gohewen
Gość_takietam*
ludzie podstawa magia ofensywna jest nieskuteczna idzecie w wojownika uzdrowiciela, długie ostrze lekki pancerz bo wiecej nie trzeba a złom trzeba nosic alchemia handel ważny dla każdej postaci (z tego jest tyle kasy że zaklinanie dusz w kryształy czy zbieranie świecidełek się chowa) jak chcecie to dla zabawy łuk, atletyka i akrobatyka bo czasoprzestrzen jest jaka jest i ewentualnie mistycyzm zaklinanie, fajne ale dziwne jest też rozwiązanie "mag niechce mi się " rozwijasz przywołanie i zaklinanie na początku trudne ale jest z tego niezły pieniądz a od pierwszej duszy złotego robi się zabawnie, zaklinasz w przedmioty noszone np. przywołanie andronachów i biegasz po lokacjach jedynie zbierając fanty (chowance robia sieczke za ciebie, jak którys zginie ściągasz wdzianko i ponownie zakładasz
https://gexe.pl/morrow...rdzki-atronach - dość podobna propozycja postaci. Z kasą nie miałem problemu. Można z powodzeniem wykorzystać proponowane rozwiązania.