Gość_Dimzard*
Gra bardzo ciekawa wciągająca , spędziłem przy niej długie godziny , po ukończeniu 2 dodatku tj Hordes of the Underdark moja postac osiągnęła 28 lvl a ja poczułem duży niedosyt. Może ktoś z was zaproponował by jakiś moduł w którym mógł bym dalej zagrać tą postacią?
Gość_toja*
nie musisz zostać ogłoszonym bohaterem, a np postrachem jeśli udało się zniewolić Mefista a rządzić tyranią i strachem:D
Gość_gość*
Podobno w NWN 2 można grać dalej postacią z jedynki, ale nie wiem czy to prawda
Matuzalem
Ilość postów: 9483
Klasa: Wampir
Niestety, były to tylko plotki. Obie gry bardzo różnią się silnikami i przekonwertowanie nie jest możliwe i nie ma sesnu, gdyż NWN2 oferuje kampanię dla postaci 1-poziomowej.
Gość_*
Co do pierwszego komentarza, możesz ściągnąć z internetu kampanie zrobione przez graczy i grać swoją postacią.
Gość_Gość*
Mam problem bo zabiłem kupca i nie wiem co zrobić bo nie dostałem kawałku szkła. Powie mi ktoś co mam zrobić?
Gość_Wraith*
Mam pewien problem , kiedy mam przechodzić przez most do jaskinii obserwatorów , nie mogę go przekroczyć , jak by była jakaś niewidzialna bariera tam
Demon
Ilość postów: 15146
Klasa: Demonolog
Czy mówisz o tym moście, który wymaga zagadki światła? Na pewno rozwiązałeś ją tak, jak trzeba?
Gość_Tofa*
Nie ma sensu w ogóle schodzić na drugi poziom w jaskiniach obserwatorów - chyba, że chcecie stracić magiczne właściwości wszystkich posiadanych przedmiotów.
Demon
Ilość postów: 15146
Klasa: Demonolog
Okej, ale wówczas nie możesz zdobyć paru innych rzeczy, które czekają tam dla tych, którzy mają dużo cierpa i odpowiednie myki dla swoich casterów na przeżycie bez magii.
Gość_*
Tzn.? Ja tam oprócz rdzenia nic nie znalazłam.
Gość_Isharoth*
Tyle czasu minęło, a ja nadal powracam do NWN. Szkoda, że nie ma już tych starych, polskich serwerów, a internetowa społeczność graczy praktycznie wymarła.
Gość_Atronel*
Nie polecam iść takim szlakiem w II rozdziale!
Po Wyspie Twórcy, już jakiś kapitan w mieście zaczepia i ciągnie do finalnej bitwy...
Tylko dzięki przyśpieszeniu, zdążyłem uciec, by jednak jeszcze zrobić Ponurą Otchłań.
Lepiej najpierw obskoczyć wyspy, a potem sprzymierzeńców samozwańczej królowej mrocznych elfów.
No nie fajnie, nie fajnie... ;/