[i]Wiadomo - Wydadzą pełno dodatków , żeby zarobić.. Ale czy wszystkie są potrzebne ? Które wydają wam się niezbedne do gry ...?
[WFRP] Dodatki ...
[i]mhyhyhyhyhy fin.. to widze,ze zarowno na temat jedynej i slusznej rasy, ekwipunku jak i podrecznikow mamy praktysznie identyczne podejscie.. no i ten wyglad.. cos my za bardzo podobni.. :mrgreen: :D 2 takich wariatow(bo zakladam,ze jednak z charakteru jestes podobny,gdyz zbyt wiele jak na razie nas laczy) to moze byc ..hmm... pszeje**ne...za duzo jak na jedne biedne i na razie male forum .. :mrgreen: :D:D:D
Ja JESTEMDOSŁOWNIE POJ**ANY!!!!! I o to chodzi ;):(:)
Po koloniach zawsze taki jestem, normalnie a jak to są jeszcze kolonie sesyjne... świruje na maxa.
A Bestiariusz to tak naprawde JEDYNA książka którą opłaca się kupić. Reszta jest zbędna... jak to qmpel powiedział:
"Nie wiem po co mu te jego mapy - teraz ma byc drzewko, kamyczek, kałuża czy strumyczek? I tak w końcu odpadnie mi głowa..."
Po koloniach zawsze taki jestem, normalnie a jak to są jeszcze kolonie sesyjne... świruje na maxa.
A Bestiariusz to tak naprawde JEDYNA książka którą opłaca się kupić. Reszta jest zbędna... jak to qmpel powiedział:
"Nie wiem po co mu te jego mapy - teraz ma byc drzewko, kamyczek, kałuża czy strumyczek? I tak w końcu odpadnie mi głowa..."
No, ja swoje tworze na kompie, mam juz sporą galerię... Nie są piękne graficznie, ale to nie o to chodzi, no nie? Służa tylko i WYŁĄZNIE jako wsparcie Mistrzowi Gry i maja zaznaczać główne maista, rzeki, góry, lasy - a nie kamyczki, kępki traw czy królicze norka z krwiożerczymi i słodkimi króliczkami. Bo takie elementy można dać wszędzie.
Nie kumam czemu akurat bestiariusz, owszem mozna przejrzeć i sprawdzić co specjalnego kryje się w mrokachw nowo poznawanym świecie, ale i tak branie z tamtąd statystyk nie uważam za rozsądny pomysł. Dla przykładu Krasnolud zaboca gigantów z umiejętnościa bardzo silny ma siły 8, a podręcznikowy smok ma 7. Czy ktoś mi moze to wytłumaczyć??