[GI] Wrzód
A mi się w trzecim akcie gdzieś zgubił Pewno go jakiś ścierwojad zeżarł.
Wrzód na pewno trafił za gwałcenie zwierzątek. Jestem tego pewien bo raz wysłuchałem wszystkich opcji dialogowych jego i raz mówi coś takiego:
Ciebie też wrzucono tutaj bo za bardzo lubisz zwierzęta?, Dodatkowo wczesniej mówił coś o zabawach z owcami i o tym, że wszyscy go postrzegają inaczej...
Ciebie też wrzucono tutaj bo za bardzo lubisz zwierzęta?, Dodatkowo wczesniej mówił coś o zabawach z owcami i o tym, że wszyscy go postrzegają inaczej...
A może to tylko dym?, chłopak udaje? A tak naprawdę jest przebiegłym mordercą, np. nocą porywa kury i owce, zabija w krzakach i sprzedaje wypchane lub same skóry handlarzom? - a to że nie ma przy sobie kasy może świadczyc o dużym sprycie (gdzieś chowa!) lub o przewlekłym alkoholizmie tudzież zielarstwie
Tak, na pewno jest przebiegłym mordercą i dla zachowania pozorów dał się zabić .
Nie wiedziałem do jakiego działu to się nadaje więc wklejam to tutaj (jeśli jakiś admin lub mod stwierdzi, że to tu nie pasuję to proszę o przeniesienie)
Niedawno na necie znalazłem serię śmiesznych filmików z Wrzodem w roli głównej
A oto linki do wszystkich dotychczasowych odcinków:
Trailer
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Odcinek 6
Niedawno na necie znalazłem serię śmiesznych filmików z Wrzodem w roli głównej
A oto linki do wszystkich dotychczasowych odcinków:
Trailer
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Odcinek 6
Ja kiedy przechodziłem Gothica po raz kolejny, zawsze unikałem pierwszego spotkania z nim, więc nie miałem zbyt wielkiego problemu
Co do zabijania to na Wrzoda trzeba mieć trochę siły, żeby go zabić na jeden max dwa hity bo inaczej zwieje, a nasza znajomość niestety się wtedy nie skończy
Co do zabijania to na Wrzoda trzeba mieć trochę siły, żeby go zabić na jeden max dwa hity bo inaczej zwieje, a nasza znajomość niestety się wtedy nie skończy