Ekhm...W newsie nie było podane gdzie, kto i na jakich zasadach Kezarth został "wyróżniony", stąd podło moje pytanie w pierwszym komentarzu (az sobie zacytuje):
Szczerze to jestem ciekaw, kto wyróznił ten projekt jako "Najbardziej oczekiwanym RPG tekstowym roku 2008"?
Nie ma tam nic z ironii, arogancji czy agresji - proste i prescyzyjne pytanie. W tym komentarzu nie ma słowa o Orodlinie (w ogóle to widzę, że na temat tej gry pokutują u co niektórych jakieś kompleksy), czy innej grze, jedynie czysta ciekawośc, gdzie i kiedy był taki konkurs. W odpowiedzi dostaję coś takiego
Skoro już muszę odpowiadać (grzeczność nakazuje) to postaram się nie ironizować. Projekt ten wyróżniły osoby najbardziej do tego uprawnione - społeczność graczy i twórców.
Nie dojść, że osobnik robi nam łaskę, że odpowiada, to odpowiada w taki sposób, że nadal nic nie wiadomo. A wystarczyło podać link do forum. I cała dyskusja była by zakończona.
Dellas i spółka. Darujcie sobie. Projekt upadł i tyle.
I nic mnie nie obchodzi Kezarth jako projekt. Nic do niego nie mam. Nie wypowiadałem się przecież w ogóle na temat tego projektu, jedynie interseowały mnie konkrety odnośnie konkursu. Więc proszę nie inputować mi słów ani intencji, których mnie nie dotyczą. Za słowa innych nie odpowiadam.