podaje po raz kolejny- NIE JESTEM ZWIAZANY Z ORODLINEM. pomimo tego chce sie dowiedziec na jakim supporcie byla podawana ankieta? bo jak na razie wiedze tylko teksty w duchu "oj juz cicho, zapomnijmy o sprawie". Nie mam nic do KT, MajareQ etc. chce sie dowiedziec KTO nadal ten tytul Waszemu projektowi. Po wymijajacych odpowiedziach utwierdzam sie w zdaniu, ze to wymysl MajareQ (który slynie z narcyzmu oraz zbyt wielkiego mniemania o sobie i swoim bezposrednim otoczeniu) lub ktoregos z czlonkow KT w celach reklamowych.
Nie wiem jak można to jeszcze jaśniej wyartykułować. NIKOGO W TEJ DYSKUSJI NIE INTERESUJE KEZARTH (no może poza Tobą MajerQ). Interesuje nas przyznane wyróżnienie a dokładniej link do forum (supportu Vallheru), gdzie ta ankieta/konkurs się odbył. I tyle. Czy musi być napisane kolejne 20 postów, żeby się tego dowiedzieć? Jeśli nie chcesz podać tego linku - prze bardzo - ale napisz to wyraźnie - a damy spokój Tobie, Kezarth i czemu sobie jeszcze zażyczysz.
Przenieście się na maile bo to jest komedia co tu sie dzieje... Koniec dyskusji tutaj. Piszcie do Administratora Kezarth maila po więcej informacji. Nie chcę tu widzieć żadnych wojen podjazdowych.
Gwoli ścisłości Tar, ty też nie jesteś administratorem. Nie jesteś nawet moderatorem. Więc nie wchodź z łaski swojej w nie swoje buty. Panowie, starczy tego. Dość już powiedzieliście tutaj. Podstawowy cel osiągnięty - znacie już źródło wyników tej ankiety. Resztę omówcie za pomocą innych środków przekazu.
Wieczne przepychanki OroTeam zaczynaja byc smieszne Panowie: licznik on-line spada, graczy coraz mniej, nuda wieje, dzieki tysiacom zmian przez pol roku nie jestescie w stanie `zjesc` gry ktora zmian nie ma wcale a wy sie przejmujecie jakimis duperelami w stylu: ankietka na jakims forum dla 5 userow ;D Mozna sie promowac duzo sprawniej niz komentarze na takim poziomie co tutaj
Pozdrawiam
Owszem - licznik online spada tak samo jak i liczba graczy. I dzieje sie to nie bez przyczyny. Wprowadzilismy system walki z multikontami, ktory caly czas udoskonalamy. Po jego zastosowaniu z dnia na dzien usunieto okolo 1/3 kont. Co przeklada sie zarowno na status graczy online, jak i liczbe kont w gry. Ponadto wprowadzane do gry rozwiazania maja na celu obiektywizacje rozgrywki - nie trzeba obecnie siedziec 24h na dzien w grze, aby cos osiagnac (np. odswieżac co godzine energie w domku).
Jednak ze statystyk serwera wynika, ze liczba graczy codziennie sie logujacych do gry pozostala na tym samym poziomie. A zatem "nie wszystko zloto co sie swieci".
Taki ten projekt zły i okrutny, i wogole znienawidzony przez społeczeństwo...... ZAAAAAL mi was robicie sobie jakies "WIELKIE GRY" via www i co myślicie ze umiecie wszystko... to tylko nędzne linijki kodu napisane w php, czy umiecie coś pozatym???? kur*wa ale wy jestescie ograniczeni heh A i jeszcze jedno sami nic nie zrobiliscie wiec nie komentujcie tego w taki sposob, CHYBA że wasze gry są znane tak jak hmm..... my-fantasy, ogame lecz wy nawet to skrytykujcecie. Co chwila stękacie ze coś wam nie pasi... Nawet gdybyści napisali coś chociazby lepsze od WoW"a maxymalnie wydajnie i wogole i tak mam was w dupie i zero dla was szacunku(nie mowie o wszystkich)