Co na temat tego programu myślicie?? na mój gust SP jest stanowczo za krótki ale klimatyczny! Bardzo lubie historje IIWŚ np zawalista była misja odbijania Stalingradu k(to oglądał Wróg u Bram? :lol: ) no i ten.. Multi wypas... chociaż multi w United Offencive zostało spaprane... pozdo all czekam na opinie :]
Call Of Duty
mi sie podobało to jedyna gra tego typu która mi się podobała ale prawda jest za krótki
No cóż pochwalić się nie moge, bo grałem tylko w Demo, ale z tego co widziałem to gra jest bardzo dobra(Świadzczą o tym recenzje graczy )
CoD jest świetny! Dodatek nie wiem bo nie grałem. A CoD no cóż, ma klimat! Czuć że jest się na wojnie! Gra naprawdę superowa! Może dzisiaj trochę grafa lipna itp. ale to nie zmienia faktu że np. Stalingrad to jedna z najlepszych misji a napewno klimatyczna, szczególnie za pierwszym razem.
Przeszedłem COD COD:UO oraz COD2 gierki zajefajne klimat wszystko ale zdecydowanie za krótkie wszystkie częsci jednak warto było zagrać ehh szkoda tylko że Call of Duty 2 było takie krótkie bo naprawde nie mogłem się doczekać tej gierki a tu kilka godzinek i już rozgrywka zakonczona szkoda ale było warto poświęcić te kilka godzinek ogólnie 2 część jest troszeczke lepsza graficznie ale klimat pozostal ten sam i bardzo dobrze
Byłem przez prawie rok w klanie CoDUO. Gra single bardzo nudna (po prostu z kompem już na najwyższym poziomie trudności da się z zamkniętymi oczami wygrać), ale multi to wszystkomi nadrobiło z nawiązką. CoD2 też mam, ale nie przypadło mi jakoś do gustu (przede wszystkim przez informator o tym gdzie lecą granaty i sterowanie) ani single ani multi.
Cytat
(po prostu z kompem już na najwyższym poziomie trudności da się z zamkniętymi oczami wygrać),
Jeżeli w CoD:UO tak przechodziłeś kampanię to gratuluję umiejetności (serio), bo ja jak uruchomiłem na najłatwiejszym to sie trochę zaskoczyłem wysokim poziomem trudności. Nie wiem, może nie pisana mi jest kariera żołnierza ?
Cuż można dodać do zdania przedmówców ? Chyba nic ? Gra jest świetna, ale niestety za krótka Szczególnie wymienić należy kampanię Ruskich (Stalingrad i Łuk Kurski).
No taka rzeczywistość jest Co prawda misje w UO o wiele trudniejsze niż w CoD bez dodatku, ale i tak nie wywołujące jakiejś większej mobilizacji, aby je przejść. Tak czy inaczej w strzelankach single zawsze mi się nudzi (nawet jak poziom trudności jest wysoki), no bo nic nie zastąpi poziomu gry wieloosobowej
Ja przeszedłem CoD'a na weteranie w jeden dzień i zginołem może 40 razy(chyba połowa tego będzie pod Stalingradem, dopuki nie kapnołem się że jest fajna metoda na przejście tej misji). Jestem zagorzałym fanem tej gry i co tu mówić gram na multi przynajmniej godzine dziennie już od pół roku.