Ja też bardzo lubię tą gre, chociaż bardziej wole Calla 2
Gram Online prawie codziennie, od jakiegoś miecha
                    Gram Online prawie codziennie, od jakiegoś miecha
 Co prawda misje w UO o wiele trudniejsze niż w CoD bez dodatku, ale i tak nie wywołujące jakiejś większej mobilizacji, aby je przejść. Tak czy inaczej w strzelankach single zawsze mi się nudzi (nawet jak poziom trudności jest wysoki), no bo nic nie zastąpi poziomu gry wieloosobowej
  Co prawda misje w UO o wiele trudniejsze niż w CoD bez dodatku, ale i tak nie wywołujące jakiejś większej mobilizacji, aby je przejść. Tak czy inaczej w strzelankach single zawsze mi się nudzi (nawet jak poziom trudności jest wysoki), no bo nic nie zastąpi poziomu gry wieloosobowej 
Cytat
 Szczególnie wymienić należy kampanię Ruskich (Stalingrad i Łuk Kurski).
 Szczególnie wymienić należy kampanię Ruskich (Stalingrad i Łuk Kurski). ehh szkoda tylko że Call of Duty 2 było takie krótkie bo naprawde nie mogłem się doczekać tej gierki a tu kilka godzinek i już rozgrywka zakonczona szkoda ale było warto poświęcić te kilka godzinek
  ehh szkoda tylko że Call of Duty 2 było takie krótkie bo naprawde nie mogłem się doczekać tej gierki a tu kilka godzinek i już rozgrywka zakonczona szkoda ale było warto poświęcić te kilka godzinek  ogólnie 2 część jest troszeczke lepsza graficznie ale klimat pozostal ten sam i bardzo dobrze
  ogólnie 2 część jest troszeczke lepsza graficznie ale klimat pozostal ten sam i bardzo dobrze 

)
 ) ale jak zwykle troche terminatorska gra
 ale jak zwykle troche terminatorska gra 
 k(to oglądał Wróg u Bram?  :lol: ) no i ten.. Multi wypas... chociaż multi w United Offencive zostało spaprane... pozdo all czekam na opinie :]
 k(to oglądał Wróg u Bram?  :lol: ) no i ten.. Multi wypas... chociaż multi w United Offencive zostało spaprane... pozdo all czekam na opinie :]