Może to był chwilowy błąd ale tak miałem a zresztą swoje wiem!
[GII] Dziwny Mieszek
Użytkownik diego19 dnia Apr 19 2007, 07:05 PM napisał
Ja nie ściemniam!
[post="58405"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
to powodzenia, zaproś kolegów, kupcie skrzynkę wódki i oblejcie znalezienie tego mitycznego mieszka który rzekomo istnieje ... po prostu kocham takich ściemniaczy xD
Hmmmmm ...... A ja znalazłem tę torbę Diega na początku drugiego rozdziału jak przedostałem się przez przełęcz do Górniczej Doliny, nie zasejwowałem gry i zawartość wydałem na zakupy na zamku .......... No to mam jedną misję z głowy w późniejszych rozdziałach. Co za pech .
Diego19 napewno mówi prawde przecież on Onara zabił...może to z niego wypadł ten mieszek?
A sędzie zabiłeś?W jakimś dziale Diego19 mówił,że go zabił.A jego tajemnica sukcesu to kod Kill ciekawe czy taki istnieje?
Oczywiście nic tu już nie napisze, bo znalazł się w ślepym zaułku A jego każdy post to raczej fragment "Solucji kodziarza" "- Jak mam otworzyć coś tam?", "- Włącz marvinka i po sprawie, ja tak zawsze robię"; "- Jak zabić kogoś tam?", "- Ja go zawsze zabijałem na kodach"; "- Jak wykonać tego questa, żeby dostać nagrodę?", "- Ja tego gościa zawsze zabijałem dla expa, a nagroda - nic prostszego - kody"...
[EDIT:]
@ Jeździec Apokalipsy - "sędziego"
[EDIT:]
@ Jeździec Apokalipsy - "sędziego"
Ostatnio powróciłem do G2 i poszedłem po ten mieszek. Doprawdy jest ogromny ale wiem dlaczego . Jak wiadomo jest w nim mało monet, a skoro ciążą one i zajmują małą powierzchnię to woreczek jest podłużny i gotowe , problem rozwiązany I to dlatego mieszek ten jest taki "długi.
Jest jeszcze jeden mieszek dający 2k na kodach, ale to bezcelowe bo 2k robi się bez problemu w 1 rozdziale
Jest jeszcze jeden mieszek dający 2k na kodach, ale to bezcelowe bo 2k robi się bez problemu w 1 rozdziale