Za latarnią Jacka trochę dalej przy klifie możemy zobaczyć kilka kałuż krwi. W jednej z nich możemy zobaczyć ogromny mieszek z kasą ale kasy jest tam 10 Na początku myślałem że to butelka, ale to był jakiśbyczy mieszek.
Taa ja też go znalazłem ale to nic szczególnego , tam chyba jeszcze strzały były czy coś , ale takich mieszków można troche poznajdywać z tym że z większą zawartością np. taki jedej w górniczej koloni przy placu wymiany na kłodce zawierający około 2000 sztuk złota (ale i tak oddałem:P)
50 sztuk złota - tak , 50 tys. nie ... Takich bugów NIE ma . Twórcy popełnili różne błedy , ale o takim pierwszy raz słyszę i wiary nie dam . Niestety , Valen , mylisz się .
Eee... ściemniasz, 50.000 to z deczka dużo ... Ja kiedyś otwarłem jakiś mieszek i bezimieny sie zawiesił i cały czas go otwierał. Kase miałem owszem, ale niedało się przestać, wieć reset ...
Takich mieszków jest bardzo duzo... wystarczy dobrze poszukać a znajdziecie. Kilka jest na dachach w mieście głównym i są tam też jakieś mikstóry (niepamiętam co dokładnie bo go GII zaglądałem przed rokiem )
Ten dziwny mieszek za latarnią Jacka też znalazłem. A co do mieszka z 2000 szt. zł. to jest to mieszek z misji, którą nam daje Diego (w 3 lub 4 rozdziale, nie pamiętam).