Jestem w Grobowcu Mistrza Zagadek. Jest tam takie przejście z byskawicamił i nie moge go za nic otworzyć. Ustawiłem te posągi tak jak trzeba. Idą z nich te promienie ale to nic nie daje. Co jeszcze mam zrobić??
Z góry dziękuje za pomoc.
Jedno pytanie: Pirat czy Orginał? piraty często mają takie błędy, może nie wszystkie, ale w większości. jak orginał to reinstalka. A jeśli to pirat, prosta sprawa: kup orginał
Jeżeli drzwi się nie otwierają sprawdż wszystkie wajchy na poszczególnych wysepkach i przełącz wszystkie tak żeby się świeciły na niebiesko, to powinno załatwić sprawę
Mam pytanie odnośnie Grobowca Mistrza Zagadek: jak zabić tego czarnago slaada, bo grając wojownikiem/czempionem torma, zadaje mu śmieszne mało obrażeń które on od razu regeneruje. Please help!!!
hyh fakt skurczybyk jest wytrzymaly ;] ale ja niemialam z nim problemow ;] grajac postacia "bard - 23, uczen czerwonego smoka - 10, mistrz oreza - 7" i bronia rapier +6 +obrazenia od trucizn noi fakt ze aribeth i nathyrra tez pomogly jednym slowem dostal baty az milo
jak ja dobrze uzbroisz to dobrze walczy a nathyrra to drowia zabojczyni/czarownik ( albo czarodziej niepamietam ), ktora dolacza do ciebie pod koniec 1 rozdzialu w hotu i potem mozesz ja wziasc w 2 rozdziale ...