Użytkownik hipekhop dnia śro, 26 lis 2008 - 20:57 napisał
Cytat
Podchodzicie do tego sporo zbyt poważnie.
21 minut później
Cytat
Moim zdaniem jest zbyt wiele luzu.
Szybka zmiana zdania.
Tylko, że nie wiem, co w takim razie robimy źle. Może jesteśmy jakoś tak pośrodku?
Mam niejasne przeczucie, że Faerun uchodzi tutaj za grę idealną, a Orodlin jest zły, bo ma zbyt wiele luzu. Nie, zbyt mało! Znaczy się... Już sam nie wiem, ale jest coś źle!
Już mi się nie chce czytać waszych esejów... będę wychwytywał co lepsze kwiatki.
Wiesz fantazyjny księciulu... czytanie ze zrozumieniem to podstawa dyskusji na forum internetowym.
Jeśli byś przeczytał dokładnie kontekst (Kontekst (łac.
contextus - związek, łączność, zależność)) to może byś zrozumiał o co właściwie chodzi.
Pfff... zmęczyła mnie ta wasza gadanina. Normalnie witki opadają. Konkluzja sprawy jest taka:
Macie po prostu swoje zdanie i nie dacie NIKOMU skrytykować NICZEGO bo wasze zdanie jest dokładnie przemyślane i przedyskutowane.
Chodzące Kaktusy i Ale Bundy to nic... bo dlaczego mielibyście zabronić tego graczom, skoro nie zabrania tego żadne prawo?
A dlaczego tworzyć takie prawo skoro trudno je zdefiniować a próba zdefiniowania skończyć się może niezadowoleniem lub co gorsza gniewem gracza...?
Skoro nie można tworzyć konkretnego przepisu, nie można też ustanowić stanowiska Strażnika i powierzyć mu zadania pilnowania porządku bo to przecież
niemoralne!!!
Wobec powyższego w krainie może żyć bez stresu karczmarz z obliczem Wooda i książe hipekhop. Dellasowie w Ogłoszeniach pozdrawiają mamę i tatę niczym dzieci na Vivie i w radiu Eska.
I to wszystko jest bardzo dobre bo nikogo nie krzywdzi i nikogo nie ogranicza.
________________________________________________________________________________
Koniec moich przemyśleń, nie będę kontynuował więcej tego tematu (klimat w Orodlinie) więc możecie nie odpisywać na to co jest ponad linią.
Cytat
Z drugiej strony wątek bardzo udany jeśli chodzi o popularność - ten dział chyba jeszcze takiego nie widział...
Tu się zgadzam z Dellasem, już o tym pisałem wcześniej. Mam nadzieję, że uda się nam równie dobrze dyskutować na tematy innych gier i ludkowie z Oro wpadną pogadać z nami.
Pozdrawiam załogę Orodlinu.
PS. Cytat z waszego forum:
Cytat
Heh... Po części mają racje, w I Erze brakowało mi w ogóle fabuły, nawet tej narzuconej przez władzę, ale to się chyba zmieni. Klimatyczni nie zrozumieją mechanicznych i na odwrót.