Nasze zdjątka
Czarny ....BOŻE z kim ja się kłuciłem :lol: Dzieciak mniejsdzy od mojego młodszego brata , gdzie mu do piersi sięga :lol:
strasznie przypominasz mojego kuzyna tylko on jest dużo ...pulchniejszy czy puszysty jak kto woli gdy byś nie powiedzial ze z lask to bym pomyslal ze to on i ze troche schudł...
mam urodziny dość puzno więc zawsze jestem rok w tył moge wyglądać z twarzy duzo mlodziej jak dam zdjęcie na forum.więc nie myslcie ze jestem np wzrostu Czarnego bo mam 174
I jak wyslac na ten temat zdjęcie
mam urodziny dość puzno więc zawsze jestem rok w tył moge wyglądać z twarzy duzo mlodziej jak dam zdjęcie na forum.więc nie myslcie ze jestem np wzrostu Czarnego bo mam 174
I jak wyslac na ten temat zdjęcie
oh deus a z kąd wziąłes moje prawdziwe zdjęcie ahhhhhhhhhhhhhhhh wszystko się wydało
Tharuśś Slicznie^^ Mój temat sie rozwija tralala A wracajac do Deuska<ślicznego boskiego Obcego :*> Racja racja Obcy beda rzadzic swiatem ale Królową jestem ja ja i jaaaa Mhyhyhy..niewierzycie spytajcie Vampirka Predatory zginą.. :angry:
Nie ponieważ niektorzy maja jeszcze dłuzsze <_< Poza tym ja moge miec takie..prawda Gamuśś prawdaa???:*
heh selenko selenko nie wiem cze czarowani i okręcanie sobie admina wokól palca jest zgodne z rególaminem forum
ja tez mam długą sygnatura ale niech mi nikt nie kaze zmniejszac bo mi sie podoba
ja tez mam długą sygnatura ale niech mi nikt nie kaze zmniejszac bo mi sie podoba