Rycerz
Ilość postów: 185
Klasa: Rycerz
No właśnie ,jakie potwory były jednymi z trudniejszych , dla mnie cieniostwór , zębacze i brzytwy.
Prawy wojownik
Ilość postów: 216
Dla mnie trolle stanowiły największy problem jak nie miałem zwoju pomniejszenia potwora a wybrałem się po składnik Ulu-Mulu. Silne też są brzytwy i węże błotne, a denerwują orki jak jest ich dużo.
Rycerz
Ilość postów: 185
Co do trola to się zgadzam , ale jak nie ma zwoju to najlepiej użyć na nim czaru ognisa burza , kilka razy i leży,.
A z potworów bardzo trudny jest jeszcze ognisty jaszczur.
Czempion Chwały
Ilość postów: 437
troll i to raczej tyle , moze jeszcze lodowy golem jesli brak zaklęć na ogień
Rycerz
Ilość postów: 213
Ognisty jaszczur i trol (jeśli nie mamy czaru zmniejszenia). Zaraz po nich brzytwy.
Ilość postów: 31
ja na początku gru musiałem znaleśc cienia w jaskini gdzie były :angry: kretoszczury to był problem jak miałem 1-2 poziom ale B) tak wogule to brzytwy nawet szybkie
trolle mnie denerwuja jak ni mam odpowiedniej zbrojii miecza to <_< nawalam takiego trolla 5 minut ale nuda i trudne są nawet węże błotne płyne i gine i nic nie moge zrobić
Czempion
Ilość postów: 200
najtrudniejszym potworem jest demon lord moim zdaniem bo dość trudno go zabić jeeli nie posiadamy urizjela.
Ilość postów: 25
DLA mnie to zdecydowanie szkielet wojownik
Początkujący Drapieżca
Ilość postów: 256
Klasa: Wampir
heh trolle są silne zaraz po nich są ogniste jaszczóry i oczywiście cieniostwory (może jak mamy wysoki poziom to nie ale bez wątpienia są grożne) demon lord no też i pełzacze świątynne
Prawy wojownik
Ilość postów: 265
moim zdaniem najgroźniejsze potwory to golemy wszystkie demony i trolle
Zaufany
Ilość postów: 44
1 Zębacze/Brzytwy jak zatakują w grupie bez bardzo dobrej zbroi jesteś trup.
2 Orkowie (no chyba wiadomo dlaczego).
3 Szkielety magi jak cię zamrożą to praktycznie po tobie.
4 Ogary silne szybkie i robią bardzo dobrze uniki.
5 Fanatycy w VI rozdziale bez Uriziela ani rusz
6 Ludzie w Starym Obozie po teleportacji(Gomez,Arto,Blizna,Kruk).
Ilość postów: 4849
dla mnie wojownicy tuż obok śniacego i Cor-Angar byli najtrudniejsi. Już stado orkół było łatwiejsze, a trol to łatwizna.
Jeździec Światła
Ilość postów: 1061
Walka, magia... Trolle były stosunkowo proste. Stadko orków również - taki mięsko armatnie. Demony... zależy jaką bronią...
Apokaliptyczni/Fanatyczni Wojownicy - ci byli trudni... Jak żeście ich załatwili, tych przy CorCalomie?
Prawy wojownik
Ja grałem magią oj trudno było ale deszcze ognia i częściowo po sprawie jeszcze tylko pare zaklęc i po nich;. I tylko ten śniący..
Prawy wojownik
Akopalityczni wojownicy nie są tak strasznie trudni.