[GI] Trudne potwory
No właśnie ,jakie potwory były jednymi z trudniejszych , dla mnie cieniostwór , zębacze i brzytwy.
Co do trola to się zgadzam , ale jak nie ma zwoju to najlepiej użyć na nim czaru ognisa burza , kilka razy i leży,.
A z potworów bardzo trudny jest jeszcze ognisty jaszczur.
A z potworów bardzo trudny jest jeszcze ognisty jaszczur.
ja na początku gru musiałem znaleśc cienia w jaskini gdzie były :angry: kretoszczury to był problem jak miałem 1-2 poziom ale B) tak wogule to brzytwy nawet szybkie
trolle mnie denerwuja jak ni mam odpowiedniej zbrojii miecza to <_< nawalam takiego trolla 5 minut ale nuda i trudne są nawet węże błotne płyne i gine i nic nie moge zrobić
trolle mnie denerwuja jak ni mam odpowiedniej zbrojii miecza to <_< nawalam takiego trolla 5 minut ale nuda i trudne są nawet węże błotne płyne i gine i nic nie moge zrobić
heh trolle są silne zaraz po nich są ogniste jaszczóry i oczywiście cieniostwory (może jak mamy wysoki poziom to nie ale bez wątpienia są grożne) demon lord no też i pełzacze świątynne
Dla mnie najtrudniejsze potwory w G1 (jak nie jest się magiem, bo magiem to one są proste do pokonania ) to Węże Błotne, Trolle, Apokaliptyczni Wojownicy (za dużo się najarali i potwory się z nich zrobiły ), cieniostwory, ogniste jaszczury i ci orkowi strażnicy ze Świątyni Śniącego.
1 Zębacze/Brzytwy jak zatakują w grupie bez bardzo dobrej zbroi jesteś trup.
2 Orkowie (no chyba wiadomo dlaczego).
3 Szkielety magi jak cię zamrożą to praktycznie po tobie.
4 Ogary silne szybkie i robią bardzo dobrze uniki.
5 Fanatycy w VI rozdziale bez Uriziela ani rusz
6 Ludzie w Starym Obozie po teleportacji(Gomez,Arto,Blizna,Kruk).
2 Orkowie (no chyba wiadomo dlaczego).
3 Szkielety magi jak cię zamrożą to praktycznie po tobie.
4 Ogary silne szybkie i robią bardzo dobrze uniki.
5 Fanatycy w VI rozdziale bez Uriziela ani rusz
6 Ludzie w Starym Obozie po teleportacji(Gomez,Arto,Blizna,Kruk).
Cytat
Apokaliptyczni/Fanatyczni Wojownicy - ci byli trudni... Jak żeście ich załatwili, tych przy CorCalomie?
Ja ich zabiłem falą śmierci Uriziela
Jeśli idzie o najtrudniejesze potwory to zdecydowanie wszelkie demony. Następnie golemy, ze względu na wymaganie odpowiedniego oręża, a reszta to w sumie już dość łatwo, jeśli się podejdzie do nich z odpowiednio wytrenowaną postacią, bo jeśli mówimy o początku gry to w sumie wszystkie silniejsze, bowiem ciężko je zabić (poza młodym kretoszczurem, etc.)