Na korrigan po wykonaniu głównego testu dla mistrza Uthara i zabiciu go, nie mogę wejść do akademii bez użycia siły, tym samym ściąganiu sobie na głowę całej akademii. Normalnie nie był by to żaden problem (dodatkowy exp i podnietka z rozwalenia całej zgraji sithów ) ale oczywiście wychodząc z akademii na ostateczny test (grobowiec z mapą gwiezdną) nie wiedziałem, że nie będę już mogł wykonać questu z Dustilem (synem Cartha Owensa). A nie mogę go wykonać, ponieważ Dustil tak jak i cała akademia odrazu mnie atakuje po powrocie do akademii...
i tu pojawia się moje pytanie: Czy jest jakiś sposób na to, żeby jeszcze wykonać to zadanie?
mam około 15 punktów perswazji (wszystkie punkty w to ładuje) ale mimo to przy wejściu do akademii nie udaje mi się ściemnić sithom, że Uthara nie zabiłem i nie wiem o czym oni do mnie rozmawiają. Podejrzewam, że to w ogóle nie jest możliwe bo wymówka typu "nie wiem o co wam chodzi" albo "yyy, powiedziałem, że nie żyje? chodziło mi, że jest ciężko ranny... lepiej idź sprawdzić jak się czuje" brzmi troche naciąganie
a więc, czy ma ktoś pomysł co zrobić, żeby mimo wszystko mieć po powrocie do akademii przyjazne stosunki z sithami?
dla ułatwienia dodam, że nie mam save'u sprzed wyruszenia na ostateczny test
i tu pojawia się moje pytanie: Czy jest jakiś sposób na to, żeby jeszcze wykonać to zadanie?
mam około 15 punktów perswazji (wszystkie punkty w to ładuje) ale mimo to przy wejściu do akademii nie udaje mi się ściemnić sithom, że Uthara nie zabiłem i nie wiem o czym oni do mnie rozmawiają. Podejrzewam, że to w ogóle nie jest możliwe bo wymówka typu "nie wiem o co wam chodzi" albo "yyy, powiedziałem, że nie żyje? chodziło mi, że jest ciężko ranny... lepiej idź sprawdzić jak się czuje" brzmi troche naciąganie
a więc, czy ma ktoś pomysł co zrobić, żeby mimo wszystko mieć po powrocie do akademii przyjazne stosunki z sithami?
dla ułatwienia dodam, że nie mam save'u sprzed wyruszenia na ostateczny test