Dzięki Lily, pomogłaś mi.
Problem z Akademią Sithów - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
To info znajduje się w notesie w pokoju mistrza Uthara. Żeby się tam dostać musisz posiadać, lub ktoś z drużyny, wysoki poziom security.
To może ja dopiszę swoje pytanie do tego tematu, aby nie tworzyć nowego. Więc... co mam zdobyć dla Dustila, aby go przekonać o źle czynionym przez Sithów? Rozglądałem się po akademii i w paru innych miejscach, ale poszukiwania były bezowocne.
najwyraźniej
Dziwne... Wychodziło mi za każdym razem, tak jak paru innym osobom. Może źle coś robiłeś
próbowałem - nie wychodziło. Tak czy siak i tak zacząłem grę od nowa na nowym kompie i teraz już nie popełnie tego samego błędu... Dzięki za pomoc
Jest sposób Jeśli dobrze przeczytałem, wracasz tamtędy, gdzie stoi wkurzająca babka Wystarczy, że będziesz szedł przy prawej ścianie (jak najbliżej), a kobitka Cię nie zagada i możesz wejść do akademii jakby nigdy nic.
Z tego co pamiętam to po wykonianiu questa z Dustliem są jeszcze jakieś tam rozmowy z Carthem, nieważne czy Dustila się wcześniej zabiło czy nie. W tym że najwyraźniej Bioware nie przewidziało możliwości zabicia Dustila w "taki sposób"... Więc chyba coś jednak stracisz.
no to dupa blada jak to mówią... zawsze mam taki potwornie ssący niedosyt kiedy moge wykonać jakiegoś quest'a a go nie wykonam z przyczyn od mojej woli niezależnych
[Dodano po 2 minutach]
cholerka, jeszcze o coś muszę spytać... mianowicie o to czy kiedyś będę jeszcze mógł z Cartem pogadać normalnie jeśli nie wykonałem zadania z jego synem, bo teraz mam tylko jedną opcję dialogową: "Chcesz pogadać?" a on odpowiada coś w stylu "nie, chce tylko znaleźć coś co przekona Dustila, że sithowie są źli". Zabicie Dustila nic nie pomaga bo Cart ciągle zachowuje sie jakby nic się nie stało i zastanawiam się czy kiedyś się to zmieni. Chyba, że do końca gry nie ma już z nim żadnych opcji dialogowych poza "co wiesz o tym miejscu?" to wtedy nie ma czego żałować
Także będę wdzięczny za jakieś informacje na ten temat
[Dodano po 2 minutach]
cholerka, jeszcze o coś muszę spytać... mianowicie o to czy kiedyś będę jeszcze mógł z Cartem pogadać normalnie jeśli nie wykonałem zadania z jego synem, bo teraz mam tylko jedną opcję dialogową: "Chcesz pogadać?" a on odpowiada coś w stylu "nie, chce tylko znaleźć coś co przekona Dustila, że sithowie są źli". Zabicie Dustila nic nie pomaga bo Cart ciągle zachowuje sie jakby nic się nie stało i zastanawiam się czy kiedyś się to zmieni. Chyba, że do końca gry nie ma już z nim żadnych opcji dialogowych poza "co wiesz o tym miejscu?" to wtedy nie ma czego żałować
Także będę wdzięczny za jakieś informacje na ten temat
Niestety, nie ma takiej opcji. Teraz możesz już walczyć ze wszystkimi którzy w akademii przebywają, nawet jeśli będziesz miał 4832657832 perswazji.
Na korrigan po wykonaniu głównego testu dla mistrza Uthara i zabiciu go, nie mogę wejść do akademii bez użycia siły, tym samym ściąganiu sobie na głowę całej akademii. Normalnie nie był by to żaden problem (dodatkowy exp i podnietka z rozwalenia całej zgraji sithów ) ale oczywiście wychodząc z akademii na ostateczny test (grobowiec z mapą gwiezdną) nie wiedziałem, że nie będę już mogł wykonać questu z Dustilem (synem Cartha Owensa). A nie mogę go wykonać, ponieważ Dustil tak jak i cała akademia odrazu mnie atakuje po powrocie do akademii...
i tu pojawia się moje pytanie: Czy jest jakiś sposób na to, żeby jeszcze wykonać to zadanie?
mam około 15 punktów perswazji (wszystkie punkty w to ładuje) ale mimo to przy wejściu do akademii nie udaje mi się ściemnić sithom, że Uthara nie zabiłem i nie wiem o czym oni do mnie rozmawiają. Podejrzewam, że to w ogóle nie jest możliwe bo wymówka typu "nie wiem o co wam chodzi" albo "yyy, powiedziałem, że nie żyje? chodziło mi, że jest ciężko ranny... lepiej idź sprawdzić jak się czuje" brzmi troche naciąganie
a więc, czy ma ktoś pomysł co zrobić, żeby mimo wszystko mieć po powrocie do akademii przyjazne stosunki z sithami?
dla ułatwienia dodam, że nie mam save'u sprzed wyruszenia na ostateczny test
i tu pojawia się moje pytanie: Czy jest jakiś sposób na to, żeby jeszcze wykonać to zadanie?
mam około 15 punktów perswazji (wszystkie punkty w to ładuje) ale mimo to przy wejściu do akademii nie udaje mi się ściemnić sithom, że Uthara nie zabiłem i nie wiem o czym oni do mnie rozmawiają. Podejrzewam, że to w ogóle nie jest możliwe bo wymówka typu "nie wiem o co wam chodzi" albo "yyy, powiedziałem, że nie żyje? chodziło mi, że jest ciężko ranny... lepiej idź sprawdzić jak się czuje" brzmi troche naciąganie
a więc, czy ma ktoś pomysł co zrobić, żeby mimo wszystko mieć po powrocie do akademii przyjazne stosunki z sithami?
dla ułatwienia dodam, że nie mam save'u sprzed wyruszenia na ostateczny test