Vista
Zgadzam się, Vista jest do niczego. (oczywiście opinia osób trzecich ) Jedyne co mi się w Viście podoba to wygląd, ale to za mało żeby ją kupić.
(Pomijając oczywiście problemy z grami/sprzętem i bugi...)
EDIT: (żeby nie było off-topu )
Nie narzekać na tapetę, ja wrzucam byle co na pulpit.
(Pomijając oczywiście problemy z grami/sprzętem i bugi...)
EDIT: (żeby nie było off-topu )
Nie narzekać na tapetę, ja wrzucam byle co na pulpit.
A wasza opinia o Viscie jest wypracowana na podstawie... czego? Dany? Atis?
Wystarczy trochę wiedzy i można spokojnie używać Visty... A nawet polecam ją do nowszych komputerów.
Wystarczy trochę wiedzy i można spokojnie używać Visty... A nawet polecam ją do nowszych komputerów.
I kolejny minus to to, że wymagania do gier są większe niż na XP.
Cytat
A nawet polecam ją do nowszych komputerów.
Raczej nie ciężko się domyślić. Jednak posiadacze słabszych komputerów powinni na obecną chwilę unikać Vistę szerokim łukiem. Chyba że będzie używana w innych celach, niż ciągłe granie...
Tar, a jakie jest Twoje zdanie na temat Visty?
Konkurs polegał na tym, że były 3 systemy: Vista, nowy Mac i któryś Linux. Zawody trwały 3 dni. Pierwszego dnia włamywano się do innego komputera na czysty system. Vista padł. Drugiego dnia włamywano się na komputer chyba z samym netem - padł Mac. Trzeciego dnia na komputer z aplikacjami typu komunikatory, skype - padł Linux. Co potwierdza, że Windowsy nadal są najbardziej dziurawym systemem A że czas przejęcia Visty był niezły...
No i mam także opinie znajomych.
No i mam także opinie znajomych.
A religie nie mają swoich parametrów? Przecież wystarczy tylko posłuchać jakiegoś klechy albo świadków j. jak próbują cię skaptować.
Żeby móc wypowiadać się o Viście trzeba przede wszystkim być zorientowanym w temacie. Jak do tej pory to w tym topicu padło tylko kilka dosyć subiektywnych opinii, które nie mają wiele wspólnego z porządną argumentacją. Vista lepsza/gorsza? No fajnie, ale od czego, pod jakim względem. Jakies obiektywne porównanie jest potrzebne. Znam osobę, która jak wchodził XP twierdziła, że jego 98SE po modyfikacjach to najlepszy system pod słońcem. A twierdziła tak głównie dlatego, że była zbyt leniwa, by spróbować poznać nowy system. Niestety ale ludzie się łatwo przyzwyczajają i każda zmiana niejednokrotnie przychodzi im z trudem.
Żeby móc wypowiadać się o Viście trzeba przede wszystkim być zorientowanym w temacie. Jak do tej pory to w tym topicu padło tylko kilka dosyć subiektywnych opinii, które nie mają wiele wspólnego z porządną argumentacją. Vista lepsza/gorsza? No fajnie, ale od czego, pod jakim względem. Jakies obiektywne porównanie jest potrzebne. Znam osobę, która jak wchodził XP twierdziła, że jego 98SE po modyfikacjach to najlepszy system pod słońcem. A twierdziła tak głównie dlatego, że była zbyt leniwa, by spróbować poznać nowy system. Niestety ale ludzie się łatwo przyzwyczajają i każda zmiana niejednokrotnie przychodzi im z trudem.