Jakie zadania najbardziej lubicie ????
W diablo jest cała masa zadań ale z tych głównych topodobało mi się : zabić Krwawą Orlicę , zabić Hrabinę , uwolnić D. Kaina i klika zadań z Lut Golen...
Mi się podobało jeszcze :
nie pamiętam jak to sie nazywa....ale to chyba gdzieś końcowe zadanie w Lut Golen z tą świątynią żmijopłonów , żeby znów nastał dzień.
Też mi się podobało zabicie tego maga pod haremem.
Odnalezienie grobowca też mi się podobało ale za pierwszym razem obszedłęm wszystkie ine a go znalazłem na samym końcu.....ale pozniej było lepiej.
Podobało mi się jeszcze zabicie Andariel.
Cholera silna jak diabli....chociaż zależy też kim się gra ale moim zdaniem za takie główne potwory powinno się dostawać odrazu następny poziom a nie ileś tam PD.
Pavel nie baw się we Franka i trzymaj się tematu.
Pozatym widze że jesteś z tych co to zawsze się niczego nie boją , są najlepsi , zawsze wygrywają , wszystko im idealnie idzie bleble itp.
Bardzo lubię zadanie z odzyskaniem zaginionego młota horadrimów , Kowal to twardy i silny dziad ale nagroda wszystko rekompensuje..
Dla mnie ŻADNE zadanie nie było fajne, poza zadaniami z czwartego rozdziału. No i może to w piątym, kiedy kowal wprawia gniazda i można nazwać zbroję swoim imieniem.
Moje ukochane zadanie to Posągi, Izual i Nihlatak. Posągi uwielbiam za to że nie można się wracać do miasta i to jest jedyne zadanie które sprawiło mi trudność. Można się też na nim pośmiać bo caly czas przed nimi uciekałem, dawałem im golema o oni i tak idą do mnie ^_^.
Podobały mi się zadani z Hrabiną Andariel(fanie po niej się wszystko wali) jeszcze ratunek Caina. Wszystkie misje z Lut Gholen. Szukanie tych części ciała tego kapłana w Kurast zabicie Mefista(najsłabszy boss w grze) i zniszczenie Klejnotów Dusz w Piekielnej Kużni.
Mi się podobały wszystkie zadanie I aktu oprócz Andi( bo była daleko i trzeba było biegać), starożytni, Radament, Nihtlahtak. Dobre były, te za które dostawało się umiejętności lub statsy.