Fifa
fifa całkiem fajna gra wole cRPG albo strategie ale w fife 2002 tez se troszke pograłem
Wierzcie mi, każda FIFA siada przy Pro Evolution Soccer 6 Konsola do neta podłączona i jazda z ludźmi
Radze Wam tą grę załatwić, jest o niebo fajniejsza, realistyczna i taktyczna. Nie jak FIFA, gdzie na chama biegłem i zawsze wszystkich przechodziłem. To się tyczy też najnowszej odsłony FIFY
Radze Wam tą grę załatwić, jest o niebo fajniejsza, realistyczna i taktyczna. Nie jak FIFA, gdzie na chama biegłem i zawsze wszystkich przechodziłem. To się tyczy też najnowszej odsłony FIFY
Grałem tylko w 2, czy tam 3 części Fify i nawet, nawet. Nie jestem maniakiem takich gier dlatego długo nie grałem
Ale z 08 jedna mi sie podoba ;] Zawsze kochałem Fifę bo Pes mnie odstraszał grafą ;] Ale jak zagrałem w Next-genówkę PES to jednak widze że pod grywalnością PES wymiata ;] Ale Lubie tak i Fife jak i PES jakby połączyć gry to było by dopiero gierka ;] A co do innych części EA Sports: Złoty rok [przynajmniej dla mnie] to 2002 ;] Fifę kocham grać [eh te gole z połowy boiska za pomocą przewrotki ] NHL no po prostu tylko Big Hity były ;] No i oczywiście NBA 2002 gra najlepsza dla mnie z serii w następnych częściach za bardzo chcieli coś zmieniać [nie miałem problemu z trafieniem do kosza ;]] Choć przyznam że NBA 2008 [chyba] i te pokazy na najlepsze wsady itp
Ale Fifa ma bardzo wiele błędów, np. komentarze, często są błędne, raz trafiłem w poprzeczkę, a piłka się od niej odbiła i wpadła w bramkarza, a ten choć leżał bez problemu ją złapał, raz sobie biegnę środkiem boiska i podchodzi do mnie rywal, no i nagle gwizdek, że go faulowałem niby
Ale i tak lubię tą grę
A jeśli chodzi o PES to nie temat o tej grze, jeśli chcecie o nim pogadać to załóżcie nowy
Ale i tak lubię tą grę
A jeśli chodzi o PES to nie temat o tej grze, jeśli chcecie o nim pogadać to załóżcie nowy