Co i siamto
Ad. "a to juz na serio ;p próbka moich sił"
* 4 księżyce - miejsce na cudne wygląda, tak nocą, spokojne. Z drugiej strony, jak jakaś klatka z 997
* Ładny kolor, na ziemi się kładłeś, żeby to pstryknąć?
* Fajna perspektywa, takie "skradzione" ujęcia mają najwięcej uroku.
* 4 księżyce - miejsce na cudne wygląda, tak nocą, spokojne. Z drugiej strony, jak jakaś klatka z 997
* Ładny kolor, na ziemi się kładłeś, żeby to pstryknąć?
* Fajna perspektywa, takie "skradzione" ujęcia mają najwięcej uroku.
*to akurat zdjęcie sprzed kilku lat wprost z okna mojego domu gdy jeszcze ulica nie była wyremontowana i rosły sobie drzewka takie grobowe jak sama widzisz. Nawet wiosną podobnie wglądało, ale wbrew temu wszędzie na około i tak jest na przemian szaro/zielono. Chciałem zachować te drzewka na wieczność a że ładnie wyszło .....
*nie leżałem na ziemi, to topola. Robione chyba nawet na zoom'ie. Stałem. Po za tym owe drzewo jest naprawdę poteżne a to tylko gałąź, przypominajaca rozwiane włosy, lub coś takie go podobnego. A kolor oddaje lampa sodowa czy hps w latarni na ulicy ;p najprawdopodobniej 600 watowa
*tak, takie zdjęcia wspomnienia. Niewiele pokazują innym lecz ich twórca za każdym razem wraca do tamtej chwili się się usmiecha w duchu. Cudo
*nie leżałem na ziemi, to topola. Robione chyba nawet na zoom'ie. Stałem. Po za tym owe drzewo jest naprawdę poteżne a to tylko gałąź, przypominajaca rozwiane włosy, lub coś takie go podobnego. A kolor oddaje lampa sodowa czy hps w latarni na ulicy ;p najprawdopodobniej 600 watowa
*tak, takie zdjęcia wspomnienia. Niewiele pokazują innym lecz ich twórca za każdym razem wraca do tamtej chwili się się usmiecha w duchu. Cudo
Rzeczywiście. Zdjęcie tej ulicy jest świetne.
Chociaż sama to bym w takiej atmosferze, po takiej ulicy nie spacerowała wieczorami xD
A to zdjęcie z panienką z papierosem też jest bardzo ciekawe:) ładne ujęcie-zupełnie jakbyś się płaszczył u jej nóg xD
Chociaż sama to bym w takiej atmosferze, po takiej ulicy nie spacerowała wieczorami xD
A to zdjęcie z panienką z papierosem też jest bardzo ciekawe:) ładne ujęcie-zupełnie jakbyś się płaszczył u jej nóg xD
można powiedzieć że tak było xP ale dawne czasy.
a ulica wbrew pozorom jest nocą bezpieczna wiem cos o tym bo sam tam mieszkam. Na około mieszkają albo żule albo emeryci i kilku rówiesników którym od iluś tam nastu lat mówię'witam' a nawet nie wiem jak się nazywają. Taka głupota ;p
a ulica wbrew pozorom jest nocą bezpieczna wiem cos o tym bo sam tam mieszkam. Na około mieszkają albo żule albo emeryci i kilku rówiesników którym od iluś tam nastu lat mówię'witam' a nawet nie wiem jak się nazywają. Taka głupota ;p
A te "dziwne foty" też są świetne xD
Mama mówi, że nie wolno śmiać się z dziwadeł,
więc niestety tylko się uśmiechnę ;]
Mama mówi, że nie wolno śmiać się z dziwadeł,
więc niestety tylko się uśmiechnę ;]
Clody Clody
Beef strogonow z kota. Tak naprawdę jej nie pieke, sama się piecze a później miauczy skubaniec i nie daje mi spać x]
http://rapidshare.de/files/39292679/falus_bolca.MPG.html - jedna z moich chorych twórczości, dla ludzi o silnych nerwach lub takich których ich w ogóle nie posiadają.
Dobra - by nie było że daję byle G wygrzebane brudnym palcem z dysku to wyciągne tu znów kilka z szuflad moich możliwości.
tylko nie zwracajcie uwagi na ten jebany krzak proszę....
1
2
3
4
5
6
7
Beef strogonow z kota. Tak naprawdę jej nie pieke, sama się piecze a później miauczy skubaniec i nie daje mi spać x]
http://rapidshare.de/files/39292679/falus_bolca.MPG.html - jedna z moich chorych twórczości, dla ludzi o silnych nerwach lub takich których ich w ogóle nie posiadają.
Dobra - by nie było że daję byle G wygrzebane brudnym palcem z dysku to wyciągne tu znów kilka z szuflad moich możliwości.
tylko nie zwracajcie uwagi na ten jebany krzak proszę....
1
2
3
4
5
6
7
Palaczu Ty
Zdjęcia fajne, fajne, fajne.
Tamta "stara" ulica mi się bardziej podobała.
Za to zdjęcie z drzewkiem jest świetne
Zdjęcia fajne, fajne, fajne.
Tamta "stara" ulica mi się bardziej podobała.
Za to zdjęcie z drzewkiem jest świetne
Cmentarzy osobiście nie lubię, bo zawsze kojarzą mi się z przepełnieniem(ludźmi, tymi martwymi też), zaduchem. Mimo iż jest to przestrzeń, to są to jedyne miejsca gdzie czuję się klaustrofobikiem, gdzie odczuwam to bardzo silnie ;p Jedynię nocą w 1 listopada. Wtedy można spokojnie ze znajomymi usiąść i się kulturalnie upić winem. Cmentarze wyglądają dobrze, tylko na zdjęciach ;p
[Dodano po 2 miesiącach]
Ten przekacowany, brudny, nie śpiący od prawie 5 dni, koleś z papierosem to oczywiście ja w spodniach koleżanki, która mnie w nocy dorwała z grzebieniem i zrobiła z moich włosów jakieś pedalskie równe uczesanie....
To ja ją dorwałem z maszynką x]
[Dodano po 2 miesiącach]
Ten przekacowany, brudny, nie śpiący od prawie 5 dni, koleś z papierosem to oczywiście ja w spodniach koleżanki, która mnie w nocy dorwała z grzebieniem i zrobiła z moich włosów jakieś pedalskie równe uczesanie....
To ja ją dorwałem z maszynką x]
Ślepaś? To Adix
Tutaj nie ma takich nieszczęśliwych ale gdy dorwała siedo lustra było gorzej, choć i tak skończyło się... emmm dobrze? chociaż tak mi te włosy zrobiła, że nadal są takie.. proste i pofalowane *wsadza sobie palec do gardła*
Tutaj nie ma takich nieszczęśliwych ale gdy dorwała siedo lustra było gorzej, choć i tak skończyło się... emmm dobrze? chociaż tak mi te włosy zrobiła, że nadal są takie.. proste i pofalowane *wsadza sobie palec do gardła*