Pochodzenie: Crack City
Rok urodzenia: 1986 (rocznik Czarnobyla )
Studia: 3 rok medycyny na CMUJ
Stan cywilny: Zajęty przez Nit
Zainteresowania: Firedance, walka na miecze, łucznictwo, komputery, gra na gitarze, Nit
Motto: Mając do dyspozycji wieczność trzeba nauczyć się cierpliwości
Hmm... Trzeba by coś napisać o sobie... No więc tak:
Jestem wrednym facetem z pokrętnymi zasadami. Dorastałem w grupie ludzi będącej drużyną najemną wzorowaną na Czarnej Kompanii ("Czarna Kompania" Glen Cook). Wyniosłem z tamtąd kilka dziwnych zapatrywań na życie i moją w nim rolę. Staram się trzymać tego, co sądzę, że jest dobre. Status religijny określiłbym obecnie jako niewierzący.
Walka na miecze i łucznictwo to załuga bractwa rycerskiego, z którym swego czasu współpracowaliśmy, obecnie nie jestem już zrzeszony w żadnej oficjalnej grupie tego typu (ostatnią była Krakowska Rota Najemna), prowadzę szkółkę rycerską dla dzieci i młodzieży w ramach kontynuowania zainteresowań.
Jakiś rok temu z okładem Nit wymyśliła sobie poi i tak się zaczęła przygoda z ogniem. Obecnie kręcę dla zabawy i przygotowuję się razem z dziewczynami (Nit i Maw) do sezonu letniego.
Cóż jeszcze...
W komputerach siedzę od takiego (pokazuje niski wzrost), mam na tym punkcie małego hopla. Chciałbym w przyszłości się zająć wdrażaniem nowoczesnych rozwiązań technicznych w medycynie, jednak co z tego wyjdzie, zobaczymy.
Jestem po stworzeniu i wygłoszeniu pierwszej pracy naukowej, jeśli ktoś byłby zainteresowany, to mogę podać link. Rzecz ma prawe 40str ostrzegam
Staram się rozwijać każdego dnia, być jak najlepszym w tym co robię, wspierać Nit i sprawiać, by czuła się doceniana, bo na to zasługuje.
Jak ktoś ma jakieś pytania, to można strzelać
P.S.
Jestem uzależniony od kawy '