[Darkest Dungeon] Darkest Dungeon - poradnik - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Niblla,
Mi tam wielu brakuje ale jakoś nie zanosi się na powrót do grania. Jeszcze z rok może dwa.
Jezid,
Mam wiele z tych osiągnięć którymi nie powinienem się chwalić Inny styl gry. Trzy są tajne, zostaną odblokowane po ich osiągnięciu. Niedawno zacząłem NG+ więc może? Dla zainteresowanych wklejam tekst sprzed roku.

https://gexe.pl/darkes...4584,Zapowiedz
Niblla,
Haha.

Mi tam brakuje i to wielu, ba nie mam nawet takich prostych jak, zabij bossa z udręczonymi postaciami itp. bo gdy tylko widziałem, że idzie źle to wykonywałem taktyczny odwrót zamiast brnąć naprzód. 0.5% grających w grę ją ukończyło, to szokujące masz rację.

A Dismas i Reynauld umarli mi gdzieś tak na samym początku gry. xD
Jezid,
Sugestie i poprawki konsultanta wprowadzone. Ciąg dalszy nastąpi.

Wstyd się przyznać, ale dopiero teraz zerknąłem na statystyki osiągnięć na Steamie. Porażająca lektura!
Niblla,
Kawał dobrej roboty ze strony autora.
Jezid,

Czy Sto grzybów w barszczu jest lepsze od Zbieraniny? Na to pytanie nie odpowiem, trzeba samemu wypróbować. Granie w cudzą grę nigdy mnie nie bawiło.

zbieraniana, sto grzybów class="lbox">zbieraniana, sto grzybów

Na razie Założenia taktyczne, subiektywna Charakterystyka klas i Wprowadzenie, którego fragment można przeczytać poniżej.

Pobuszowałem sobie w końcu po steamowych peryferiach gry, by sprawdzić czy jest zapotrzebowanie na poradnik na którego napisanie redakcja mnie namawiała. Odkryłem z zaskoczeniem, że gra ma wiele negatywnych rekomendacji. Co ciekawe, raczej anglo- niż polskojęzycznych, zwykle od graczy którzy poświęcili jej tylko parę godzin. Na dwoje babka wróżyła? Oni nie potrafią grać, czy my nie potrafimy się przyznać do problemów? A może jedno i drugie?

Czytaj dalej...

darkest dungeon class="lbox">darkest dungeon darkest dungeon class="lbox">darkest dungeon
Wczytywanie...