[Game Exe] 12-te urodziny Game Exe - Helios - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Mikeal,

Witajcie moi mili. Dwunastu bogów świętuje dwunaste urodziny swojej siedziby. Z tej okazji mój słoneczny pałac otwiera przed wami swoje srebrne podwoje. Wchodźcie śmiało i zaznajcie przyjemności znanych tylko bogom.

game exe, jubileusz, 12 lat, urodziny, helios class="lbox">game exe, jubileusz, 12 lat, urodziny, helios

Podziwiajcie wspaniałe płaskorzeźby z kości słoniowej pokrywające moją siedzibę, kąpcie się w stosach złota i szlachetnych kamieni, cieszmy się tej nocy nim będą musiał wyruszyć moim złocistym rydwanem, aby zanieść światło światu.

Patrzcie tam rzucają się i wierzgają Ajton, Eoos, Flegon, Pyroeis cztery rumaki ciągnące mój rydwan po nieboskłonie. Tam dalej stoją Dni, Miesiące, Lata i Stulecia debatujące nad mijającym czasem. Przybył właśnie Likomedes, aby zaczerpnąć mej porady w sprawie losu jego córki Alkmene. Miło się z wami bawi, ale muszę was opuścić, obowiązki mnie wzywają. Muszę zanieść światło ziemi. Lecz nie martwcie się moi synowie i córki dotrzymają wam towarzystwo i wykonają obowiązki gospodarza, gdy mnie nie będzie. Featon już zaprasza do sali biesiadnej. Cieszcie się i bawcie dobrze. Do zobaczenia następnej nocy.

game exe, jubileusz, 12 lat, urodziny, helios class="lbox">game exe, jubileusz, 12 lat, urodziny, helios

Wróćcie na kolejne dni! Czekają na was konkursy i liczne nagrody: ponad 200 książek oraz gry (klasyczne tytuły oraz kilka nowości), planszówki i wiele innych! Łączna wartość nagród już przebiła 10,000zł!

Chcesz być na bieżąco? Śledź też nasz fanpage target="_blank">fanpage na Facebooku, bo tam również czekają konkursy!

jubileusz, 12

Dzień 1Zaproszenie na Olimp – recenzja Fallout 4

Dzień 2Zostań herosem Game Exe! Wygraj "Fallout 4" i komplet książek od wydawnictwa Muza.

Dzień 3Dionizos Od Nerevara do Dovahkiina, czyli zmiana w sposobie kreowania postaci serii TES oraz recenzja serialu Jessica Jones

Dzień 4Dionizos szuka herosa! Wygraj jedną z trzech planszówek wydawnictwa Lacerta

Dzień 5 – Helios

Dzień 6 – ???

Dzień 7 – ???

Dzień 8 – ???

Dzień 9 – ???

Dzień 10 – ???

Dzień 11 – ???

Dzień 12 – ???

Dzień 13 – ???

Dzień 14 – ???

Dzień 15 – ???

Dzień 16 – ???

Dzień 17 – ???

Dzień 18 – ???

Dzień 19 – ???

Dzień 20 – ???

Dzień 21 – ???

Dzień 22 – ???

Dzień 23 – ???

Dzień 24 – ???

Dzień 25 – ???

Dzień 26 – ???

Sponsorzy

logo, cdp.pl target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">logo, cdp.pl logo, techland target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">logo, techland logo, cd projekt target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">logo, cd projekt
logo, mag, 60 target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">logo, mag, 60 logo, zysk, 60 target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">logo, zysk, 60 logo, replika target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">logo, replika logo, rebis, 60 target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">logo, rebis, 60 logo, sqn target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">logo, sqn logo, prószyński target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">logo, prószyński logo, fabryka słów, 60 target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">logo, fabryka słów, 60 logo, zielona sowa target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">logo, zielona sowa logo, powergraph target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">logo, powergraph
logo, lacerta target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">logo, lacerta
Wczytywanie...