Cytat
Widzicie? Nawet jak o mnie nie myślicie to składacie do mnie modły!
Cytat
Cytat
Do wtóru własnego, gruźliczego kaszlu, który towarzyszy mojej rytualnej, jesiennej chorobie, czas na piąty dzień Tygodnia Herosów!
Dzisiaj zajmujemy się restauracją cyklu, już pod egidą nowego studia – "Heroes of Might and Magic V". Czy Ubisoft podołało i zachowało należyty szacunek, tworząc kolejną część cyklu uważanego przez wielu za kultowy? Przekonajcie się sami!
To oczywiście nie wszystko – mamy kolejny wywiad z twórcami "Might and Magic X" – kolejnej części klasycznego cyklu RPGów, których recenzje (konkretnie części szóstej i siódmej) możecie przeczytać na naszych łamach.
Czy to wszystko?! Nie! Jest też konkurs i wieści z frontu, gdzie turniej Herosów trwa w najlepsze! Więcej w rozszerzonej części newsa.
Zgodnie z zapowiedzią, zadajemy kolejne pytanie związane z aktualnie omawianą częścią gry. Kto w ciągu tygodnia dostarczy najwięcej poprawnych odpowiedzi, ten wygrywa wszystkie części "Heroes of Might and Magic". Dla zdobywcy drugiego miejsca mamy na otarcie łez część szóstą cyklu. Jak widać jest o co walczyć. Odpowiedzi prosimy słać na adres: konkurs@gameexe.pl.
Pytanie na dziś:
Turniej buczy i wyje z niecierpliwości! Kolejny dzień, gdy minęli się z różnicą kilku minut Crowell i Wiktul! Dzień, w którym ten ostatni potykał się z Zurikatą, który, jak donoszą frontowe media, niepomny sytuacji na froncie usnął! To wszystko i jeszcze więcej możesz przeżyć czytając i wypowiadając się w turniejowym temacie na forum, gdzie możesz również wyrazić chęć do skopania tyłka każdemu, a przede wszystkim fanom Cytadeli!
Dalej, naprzód! Ku chwale i zwycięstwu!