Ben Affleck o byciu Batmanem - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
No i jak można nie lubić "Argo"? To rzecz gustu oczywiście, ale mnie klimat filmu totalnie urzekł. Muzyka, napięcie, historia, aktorzy - wszystko tam świetnie zaiskrzyło. Przez cały seans czułam się wręcz zahipnotyzowana.
Założę się, że ten film to będzie jedna wielka porażka.
Cytat
A tak w temacie - ja tam wierzę w Afflecka. To świetny aktor, a po filmie "Argo" ma 100% mojego poparcia.
Internet zawrzał, gdy ogłoszono, że Ben Affleck zagra rolę Batmana w kontynuacji "Człowieka ze stali". Pojawiło się mnóstwo filmików na YouTubie z argumentami, dlaczego to człowiek ten nie powinien podejmować się tej roli. Ba, powstawały nawet petycje skierowane do Warner Bros., aby firma zdjęła znanego chociażby z "Daredevila" aktora.
Affleck pojawił się wczoraj w amerykańskim talkshow "Late Night with Jimmy Fallon", gdzie między innymi wypowiedział się o całej sprawie, a szczególnie o reakcjach fanów. Poniżej znajdziecie krótki wycinek programu (rozmowa o Batmanie zaczyna się od 1:45) – znajomość angielskiego wymagana. Generalnie nie jest to nic odkrywczego, wiadomo było, że właśnie tak zareaguje, niemniej jednak zobaczcie sami występ Batflecka.