[Pitch Black] Recenzja - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

krzyslewy,
"Pitch Black" oglądałem dawno temu i mi się raczej podobał, szczególnie zachwycił mnie Vin Diesel w roli niebezpiecznego bohatera. Muszę kiedyś sprawdzić, czy dzisiaj będę tak rozczarowany jak Ty Zapamiętałem go raczej jako bardzo dobre i nietuzinkowe s-f niż film tylko na 6/10.
Sosna,
Film całkiem niezły, choć zdecydowanie lepsza jest kontynuacja (Kroniki Riddick'a). Warto zwrócić uwagę na tę serię, podobno trwają prace nad ostatnią częścią.
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją filmu "Pitch Black"!

Oglądanie po 10 latach filmów, które wtedy bardzo mi się podobały, kończy się zazwyczaj katastrofą. Niestety, najczęściej taki seans to brutalny gwałt na pięknych wspomnieniach i induktor miny pt. „Jak mogła spodobać mi się taka szmira?!”. Nigdy się jednak nie poddaję i biorę na ruszt kolejną pozycję ku chwale wyszukiwania perełek. Z fabuły „Pitch Black” nie pamiętałem kompletnie nic. Po głowie chodziło mi jednak niewyraźnie wspomnienie, że czekają mnie spore emocje.... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...