Imię: Iza
Zdrobnienia przyjmowane:Zizu, Belka, Izuś;p
Zdrobnienia nie przyjmowane: Izabellllllllllooo, Izabelusiu, Izabelko, Belluniu itd.[Tak w gwoli wyjaśnienia zdrobnienia kiedyś to były jak najdłuższe imiona, bo to było wtedy pieszczotliwie takie nie Eluś a Elżbietuniusiu. ble.]
Ksywki netowe i życiowe: Carmen, Ash Wednesday, Izka, Ulalume, Serephinea-> od tego Serek Finea , Lillith
Wiek: jeśli dożyję dnia urodzin w tym roku to zapewne nearly 21. W odróżnieniu do Matthiasa nie chce uznawać się za 20-latkę Przez wzgląd na moją datę urodzenia zawsze czuję się młodsza, to trochę deprymuje.
Znak zodiaku: Koziorożec
Kamień: Kryształ lodowy, górski i onyks czarny
Ulubione kwiaty: roże, róże, róże...no i na ślub białe lilie^^ jak na pogrzebie:P
Zajęcia na co dzień w realu: studia magisterskie 5-letnie, Uniwersytet im Adama Mickiewicza w Poznaniu, Wydział Filologii Polskiej i Klasycznej, Specjalizacja Filmoznawstwo, kultura medialna i tv, II rok kończony. Poza tym zajmuję się krytyką na takich stronach jak: www.spojrzenia.com, www.darkplanet.pl, www.poezja-polska.pl, no ale jak już o tym to:
Strony gdzie mnie znajdziecie aktywną: www.spojrzenia.com, www.paranormalium.com.pl[chyba;p wchodze przez zakladki;p], www.cyrodiil.iq.pl, www.rmi.fm/forum, www.fotka.pl, www.nasza-klasa.pl, www.ilove.pl, http://faerun.com.pl/ [jak widać], łuhhh...a reszty to nie pamiętam...
Czym najczęściej gram w MMOrpg: elfami, chociaż od kiedy zaczęłam grać to zajmuję się moją kochaną dunmerką Lill, dlatego przez zbieżnosć charakteru złożyłam podanie na drowa.
Muzyka: dużo by mówić, może powiem tak, czego nie lubię: disco-polo, country, house, popu czystego, r'n'b, HH, rapu; a co uwielbiam: metal, trash, death metal, trance, goa, psycho, qlimax, dark, dark, dark^^ Kocham mocne bity...A ze spokojniejszych: MIke Oldfield:)
Książki: klasyka fantastyki zagranicznej. Tolkien my master^^, Andre Norton, Roger Zelazny, Mercedes Lackey i dużo innych.
Zainteresowania: wampiryzm[czytałam co się da o wampirach, łącznie z ich Biblią, więc naprawdę wyjadam w tym temacie jeśli mogę być nieskromna^^], analiza snów, psychologia,pisarstwo i krytyka głównie poezji, muzyki. Fotografia portretowa. Dj'ing.Horrory, Thillery, psychologiczne filmy. Koty^^ i konie[jeździłam konno], taniec:) powiedzmy, że jestem profesjonalistką, odebrałam wiele szkoleń, gimnastyka artystyczna, taniec współczesny i takie tam^^ No wyczucie rytmu mam
Nie wiem co więcej pisać