Imię: Maciej
Wiek: W listopadzie stuknie mi siedemnastka (tak wiem, że nie mam predyspozycji ni to mentalnych, ni zewnętrznych ;p)
Miejsce zamieszkania: Wrocław
Wzrost: 1,70 m
Waga: Nie, moim znakiem zodiaku jest skorpion. (tak po prawdzie to nie wiem ile ważę i mało mnie to obchodzi ;p)
Edukacja: LO nr. X klasa mat-inf
No to trza się ogólnikowo rozwinąć. Urodziłem się w Gdańsku i gdy ukończyłem podstawówkę przeprowadziłem się z Matką do Wrocka. Nienawidzę takich wyjazdów, ale szybko się zadomowiłem, mimo dresiarskich czasów gimnazjalnych
Jestem wielce zaściankowy i przekonam się do wyjścia gdzieś dopiero jak zamknę drzwi od mieszkania. Przedtem toczy się istny bój za i przeciw ;]
Moje gusta muzyczne mogę uznać za zdrowe: słucham tylko tego, co mi się spodoba. Nieważne, czy to rap, reggae, rock, czy techno. Nie kieruję się żadnym przewodnim gatunkiem, chociaż szczególnie upodobałem sobie dark electro oraz soundtracki z filmów.
Nie należę do żadnej subkultury. Jak już ktoś powiedział to wyjątkowo ogranicza, podobnie jak np. powoływanie się na zdanie krytyków, wybieranie jednego rodzaju herbaty etc.
Co tam jeszcze...na pewno mam dziwną osobowość, co sam zauważyłem. Nie znam samego siebie do końca. Na razie nie mam pomysłu, by zamieścić coś jeszcze, więc zdaję się na Wasze pytania To mała pigułka tego, co mógłbym napisać.
No i przydałoby się zedytować posta, gdyż zapomniałem o zainteresowaniach: Fantastyka, informatyka (głównie grafika i sieć), muzyka i filmy, freerun, gra na gitarze, rysunek i pisanie (wyłącznie proza, wierszy nie trawię), rozważanie różnych aspektów życia, poznawanie ludzi.
oraz o tym, czego nie lubię: telewizji, tłumu, traktowania z góry, opierania swej wiedzy na stereotypach.
Aha...jestem leniwy i wielce mnie to denerwuje, ale złotego środka wciąż na to szukam.