Cytat
Kiriuszka, a Ty w ogóle kiedykolwiek potłukłeś sobie kolana? Znaczy nie tak, że jak się z kimś biłeś tylko na betonie, jak ja zwykłam robić xP
Nie, tak, że się po prostu przewracałem to nie bo nie jestem ciamajdą jak Ty
:* Ale jeśli chodzi ogólnie o kolana to mam stawy mocno sfatygowane. Ech... Sport to zdrowie, prawda?
Cytat
A tak poza tym to co poza mną zabrałbyś na bezludną wyspę? Tutaj napisz taką wersję dla wszystkich x)
Poza Tobą? Biorąc pod uwagę, że teraz wszystko w moim życiu kręci się wokół Ciebie to... Nie mam pomysłu.
Choć po dłuższym namyśle to typuje gitarę.
Cytat
Do jakich miast byś pojechał ze swoją pierwszą trasą koncertową zespołu?
Wiesz, że twardo stąpam po ziemi, więc ciężko mi tak odpowiedzieć. Te 4 lata nauczyły mnie sporej pokory odnośnie zespołu i wszystkiego co z tym związane. Mam podejście takie, że albo mierzymy wysoko albo wcale, chowamy nasze efekty do szuflady. Dlatego tutaj się wstrzymam z odpowiedzią. Będzie co będzie.
Cytat
To jeszcze cię od razu zapytam czy chciałeś kiedyś mieszkać w pobliżu wielkiego miasta, ale kawałek poza nim.
Jestem na tyle elastyczny i łatwo się przystosowuje do nowych warunków, że nie ma to dla mnie różnicy czy poza miastem czy w mieście. Ale jeśli tak pytasz o wygodę to jednak lepiej dla mnie mieszkać w mieście niż poza.
Cytat
Kim chciałeś zostać, kiedy byłeś mały?
Bodajże okulistą a potem stwierdziłem, że bycie drugim Hammettem jest zdecydowanie lepsze. Obecnie nie chcę być drugim Hammettem. Wolę być Kiriłłem