Darnith
Nie radzę chyba że jesteś samobójcą to wtedy tak. Jako nauczyciel polskiego musiałbyś wiele rzeczy wytłumaczyć, sprawdzać kartkówki, sprawdziany, odpytywać uczniów zadawać zadania domowe i na dodatek musisz znać wszystkie zasady z gramatyki itp.
Jako nauczyciel matmy musisz wykonywać to co jest napisane wyżej i musisz znać wszystkie wzory, a ich jest dość sporo.
Jako nauczyciel matmy musisz wykonywać to co jest napisane wyżej i musisz znać wszystkie wzory, a ich jest dość sporo.
takie życie nauczyciela:P poza tym mało płacą
jak sie oceniasz jako pisarza?
jaka dobra jest wg ciebie twoja praca?
jaka dobra jest wg ciebie moja praca?
jak mnie oceniasz jako pisarza?
jesteś prawiczkiem?
jakie masz poglądy seksualne( homo, hetero, biseksualista)?
co byś zrobił dla swojej ukochanej?
czy gdybyś miał skakać na bungee albo ze spadochronem, wskoczyć do wody z rekinami i inne kaskaderskie rzeczy to które byś z nich zrobił i dlaczego?
jesteś prawiczkiem?
jakie masz poglądy seksualne( homo, hetero, biseksualista)?
co byś zrobił dla swojej ukochanej?
czy gdybyś miał skakać na bungee albo ze spadochronem, wskoczyć do wody z rekinami i inne kaskaderskie rzeczy to które byś z nich zrobił i dlaczego?
Użytkownik Jugg dnia śro, 14 maj 2008 - 21:49 napisał
A wiesz, że słabo?
Moja? Darnith w poszukiwaniu skarbów
Twoja? Opowieści Ferendiru (chyba tak to się nazywa)
Dobry jesteś, dobry
Nic bym nie zrobił bo by mi się nie chciało
Zbyt nisko siebie oceniasz. Po ostatnim fragmencie jaki dodałeś to ta ocena powinna wyglądać 7,5/10.
Jugg jeśli to czytasz to nie obraź się na tą wypowiedź. Nie czytałem twojej opowieści i nie chcę żebyś myślał że jesteś złym pisarzem.
Jugg jeśli to czytasz to nie obraź się na tą wypowiedź. Nie czytałem twojej opowieści i nie chcę żebyś myślał że jesteś złym pisarzem.