Darnith
Cytat
Nie wyjawiłem Wam prawdziwego powodu mojej zmiany nicka, więc nie był to taki sam powód.
Coś tam kiedyś pisałeś o powodach zmiany nicka, ale skoro to było fałszywe twierdzenie, to poprawię swoje poprzednie zdanie.
Użytkownik mój poprzedni post w wersji poprawionej napisał
Chyba miał taki sam powód, co ja.
Teraz powinno być OK.
Eternith ,w edycji profilu masz "historie nicku" , kurcze, a ja się niedawno zastanawiałem czemu ciebie Darnith nie widziałem wcześniej na forum, a zmieniłeś nick po prostu .
Wiedziałem, że trochę namieszam I o to głównie chodziło A nick Innos96 musiałem po prostu zmienić. A Darnith do nick unikalny, tylko ja go mam a Innos... był tu już... Po za tym wkurzało mnie to 96
Moje kolejne 600 postów i bardziej polubisz i przyzwyczaisz się do Darnitha
Ammon? On miał kiedyś nick Milten 5, no nie? Nie tak bardzo namieszał, bo da się go zrozumieć
Użytkownik Eternith napisał
Poza tym, bardziej się przyzwyczaiłem i polubiłem Innosa.
Moje kolejne 600 postów i bardziej polubisz i przyzwyczaisz się do Darnitha
A ty zmieniałeś nicka? Czy w ogóle nie chodzi o Ciebie... Poplątałeś wszystko tymi cytatami.
Ammon? On miał kiedyś nick Milten 5, no nie? Nie tak bardzo namieszał, bo da się go zrozumieć
Ach, jakże maluczki się czuję w obliczu Waszej liczby postów...
A dla mnie Darnith zbyt kojarzy się z Eternith, więc nick nie jest wystarczająco unikalny. (Tak jak kiedyś Eternith i Enether, ale o tym zapomnijmy, żeby INNOS [ ] nie miał na mnie haka)
EDIT:
Ale teraz nikt nie może powiedzieć, że spamuję.
Posiadanie małej ilości postów ma swoje plusy...
A dla mnie Darnith zbyt kojarzy się z Eternith, więc nick nie jest wystarczająco unikalny. (Tak jak kiedyś Eternith i Enether, ale o tym zapomnijmy, żeby INNOS [ ] nie miał na mnie haka)
EDIT:
Użytkownik Eternith dnia śro, 02 lip 2008 - 14:52 napisał
A dla mnie Darnith zbyt kojarzy się z Eternith, więc nick nie jest wystarczająco unikalny.
Chodzi Ci o Darnith i Eternith? Zauważyłem to wczoraj
A tak poza tym to ja nie mam 666 postów tylko ok. 600
Na przykład jakie?
666 postów? *Wyjmuje mały zestaw dla początkujących egzorcystów* Odejdź demonie! Opuść to forum!
Już ma na Ciebie tego haka. Nadal uważam wraz z innymi że nick Eternith jest podobny do Enethera! Nawet wasze zachowanie jest podobne! O zgrozo...
[Dodano po 58 sekundach]
To jest dział, w którym mamy spamować. Chyba...
Cytat
(Tak jak kiedyś Eternith i Enether, ale o tym zapomnijmy, żeby INNOS [ ] nie miał na mnie haka)
Już ma na Ciebie tego haka. Nadal uważam wraz z innymi że nick Eternith jest podobny do Enethera! Nawet wasze zachowanie jest podobne! O zgrozo...
[Dodano po 58 sekundach]
Cytat
To jest dział, w którym mamy spamować. Chyba...
Po pierwsze: Innos, nie zrozumiałeś żartu. xD
Po drugie: Napisałem już, jakie plusy ma posiadanie małej ilości postów.
Po trzecie: Ja lubię przypominać Enetera. Kto nie lubi? xD
Po czwarte: Jest jedna, ogromna różnica między mną a w/w Enetherem: Nie mam kota.
Po drugie: Napisałem już, jakie plusy ma posiadanie małej ilości postów.
Cytat
teraz nikt nie może powiedzieć, że spamuję
Po trzecie: Ja lubię przypominać Enetera. Kto nie lubi? xD
Po czwarte: Jest jedna, ogromna różnica między mną a w/w Enetherem: Nie mam kota.